AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Toimihenkilö- ja tapahtumajaostohaku kaudelle 2020
PaikkaLuuppi ry
Aikake, 01.01.2020 klo 08:00 - ma, 06.01.2020 klo 23:00

Kiinnostaako sinua lähteä mukaan Luupin toimintaan vähän vastuullisemmassa roolissa?

Toimihenkilöhaku aukeaa 1.1.2020 klo 8:00 ja kestää 6.1. klo 23 asti. Toimihenkilöt ovat Luupissa hallituksen apulaisia, jotka tekevät pitkälti samoja hommia, eli oman toimialueen tehtävien lisäksi osallistuvat hallituksen kokouksiin, sekä toimiston päivystykseen, ja saavat samat edut, esimerkiksi kulkuoikeus toimistolle, mutta eivät kanna yhtä suurta vastuuta hallituslaisten kanssa.

Uutena lisäyksenä toimihenkilöiden rinnalle haetaan myös jäseniä tapahtumajaostoon. Haku tapahtuu toimihenkilöhaun yhteydessä, mutta velvollisuudet ja edut eroavat toimihenkilöistä. Toimihenkilöt, sekä tapahtumajaoston jäsenet nimitetään hallituksen kokouksessa tiistaina 7.1.2020. Kokous alkaa klo 16:30. 

Olemme myös laatineet esittelyä toimihenkilöiden tehtävien sisällöstä https://www.luuppi.fi/sanomat/hallitus-ja-toimihenkilotiimit-esittaytyvat-vinkit-toimarihakuun/

Alla kuitenkin lisätietoa lyhyesti:

Mikä ihmeen tapahtumajaosto?

Tulevana vuotena on tarkoitus siirtää juoksevia tehtäviä jo ylityöllistetyltä tapahtumatiimiltä eteenpäin niille, jotka haluavat olla osana järjestämässä tapahtumia, mutta eivät välttämättä halua olla osana Luupin päivittäisten asioiden hoitamista. Tarkka toteutusmalli riippuu pitkälti hakijoiden määrästä, ja se päätetään ensimmäisessä kokouksessa. Tämä tulee muuttamaan tapahtumatoimareiden toimikuvaa ja määrää hieman menneestä, ja jos tästä herää kysymyksiä ne kannattaa osoittaa hallituksen puheenjohtajalle (lassi.halminen@luuppi.fi). Tapahtumajaostoon olisi tarkoitus valita noin 4-8 henkilöä. Muihin kuin tapahtumatiimiin ei ole tulossa vastaavaa järjestelyä tulevana vuotena.

Mihin pestiin tai tehtävään voin hakea?

Voit katsoa millaisia pestejä viime vuonna on ollut osoitteesta www.luuppi.fi/yhdistys/hallitus. Myös aiemmin mainitusta Luuppisanomajutusta pystyy katsomaan hieman osviittaa siitä, millaisia pestejä on tarjolla. Jos kaipaat vielä lisätietoa tietystä pestistä, kannattaa sinun kysyä lisää kyseistä hommaa viime vuonna tehneeltä, heidän sähköpostialiaksensa toimivat vielä hetken aikaa. Voit myös laittaa viestin osoitteeseen hallitus@luuppi.fi. Toimareita olisi tarkoitus valita vajaa 20.

Mitä toimareilta vaaditaan?

Toimareilta toivotaan erityisesti aktiivista otetta ja halua olla toteuttamassa Luupin toimintaa. Tulet tekemään vastuualueellesi kuuluvia toimia sekä osallistumaan kokouksiin ja toimiston päivystyksiin. Aiempaa kokemusta ainejärjestötoiminnasta ei vaadita, mutta hakijan kuuluu olla Luupin jäsen.

Mitä jaoston jäseniltä vaaditaan?

Tapahtumajaoston jäseniltä aktiivista osallistumista tapahtumien järjestämiseen, sekä tapahtumatiimin kokouksiin. Heiltä ei vaadita osallistumista yleiseen Luupin toiminnan organisointiin tai päivystämiseen, eikä tapahtumien päävastuussa olemista. Kuten toimareiltakaan, aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta hakijan kuuluu olla Luupin jäsen.

Mitä saan?

Pääset mukaan vaikuttamaan Luupin toimintaan, minkä lisäksi saat arvokasta kokemusta luottamustehtävässä toimimisesta. Samalla saat hienon mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Perinteisesti edut ovat samat sekä hallituksen jäsenille että toimihenkilöille, mutta tapahtumajaoston jäsenillä on hieman rajoitetummat edut suhteessa rajallisempiin velvollisuuksiin.

Siistiä, miten haen?

Lähetä sähköpostitse hakemus osoitteeseen hallitus@luuppi.fi maanantaihin 6.1. klo 23:00 mennessä. Kerro hakemuksessa kuka olet, monettako vuotta opiskelet, onko sinulla muita paljon aikaa vieviä vastuita, sekä mihin tehtävään/tehtäviin haet ja kerro ihmeessä, jos sinulla on jo kokemusta, jota voisit hyödyntää tehtävässä. Kerro myös haetko toimihenkilöksi, vai jaoston jäseneksi. Voit halutessasi tietenkin hakea molempiin.

Miten tiedän valittiinko minut tehtävään?

Saavu hallituksen kokoukseen 7.1.2020 klo 16:30 alkaen. Paikka varmistuu myöhemmin (yliopistolla) ja kokous on myös Luupin tapahtumakalenterissa. Kokouksessa hallitus nimittää toimihenkilöt tehtäviin ja valitsee tapahtumajaoston jäsenet. Kokouksessa läsnäolo on suotavaa, sillä hakijoille saatetaan esittää kysymyksiä. Kaikille valituille ilmoitetaan myös sähköpostitse.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Insta
Digia
Gofore
Knowit
Kolmiobileet
Exove
Nokia
Loimu
Futurice
Eficode
Netum
Nitor
TEK
Sofia Digital
Vincit
Solita
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste