AjankohtaistaYhdistysOpiskeluTutornetTapahtumatLiikuntaJulkaisutKeskusteluYritysyhteistyöYhteystiedot
Kattojärjestöt
Kokoukset
Asiakirjoja
Pöytäkirjat
Tietosuojaseloste

Luuppi ry

Yleistä

Luuppi ry on Tampereen yliopiston matematiikan, tilastotieteen ja tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoiden ainejärjestö. Luuppi ry on toiminut aktiivisesti jäsentensä etujenvalvojana ja vapaa-ajantoiminnan järjestäjänä jo vuodesta 1969. Jäsenmäärältään Luuppi on yksi Tampereen yliopiston suurimmista ainejärjestöistä.

Jäseneksi yhdistykseen voi liittyä jokainen Tampereen yliopistossa matematiikkaa, tilastotiedettä tai tietojenkäsittelytieteitä pääaineenaan opiskeleva tai joka on suorittanut vähintään approbatur-arvosanan jossakin näistä aineista.

Miksi liittyä?

Luuppi tarjoaa jäsenilleen niin mahdollisuuksia hauskanpitoon opiskelukavereiden kanssa kuin edunvalvontaa hallintoelimissä.

Jokainen luuppilainen on oikeutettu mm. hankkimaan hienot piinharmaat Luupin haalarit ja osallistumaan Luupin järjestämiin tapahtumiin, kuten bileisiin, ekskursioihin ja saunailtoihin.

Tietoa uusista tapahtumista ja uutisista saat kätevästi ainejärjestölehti Luuppisanomista, postituslistalta tai web-sivuilta. Luupin tiedotuskanavien kautta saat tietoa mm. uusista työpaikoista ja rekrytointitilaisuuksista.

Luupin liikuntavuoroilla voit liikkua mukavassa opiskelijaporukassa mm. sählyn, salifutiksen ja lentopallon merkeissä.

Jokaisella luuppilaisella on oikeus käyttää internetissä olevaa salasanasuojattua tenttiarkistoa tai käydä toimistolla selaamassa ja kopioimassa vanhoja arkistoituja tenttikysymyksiä. Kartuttaaksemme tenttiarkistoamme otamme ilomielin kopioita myös uusista tenteistä. Jäsenet voivat ostaa toimistolta niin yksittäisiä opiskelijalippuja elokuvateattereihin kuin Luuppi-tuotteitakin.

Jos joudut vaikeuksiin kurssienvetäjien tai muun yliopiston hallinnon kanssa niin asioita on aina helpompi ajaa suuremman tahon kautta kuin ryhtyä yksin valvomaan etujaan.

Miten liittyä?

Jäseneksi haluava voi syöttää tietonsa etukäteen Luupin sähköiseen jäsenrekisteriin ennen jäseneksi liittymistä: Jäsentietolomake

Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu Luupin toimistolla päivystysaikoina. Toimisto sijaitsee Pinni B:n ala-aulan yhteydessä huoneessa B0030 ja päivystää maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13.00-15.00. Jäsenyyden kestosta ja siitä, ketkä jäseneksi voivat liittyä, löydät tietoa Luupin säännöistä.

Jäsenmaksu

20€/vuosi TAI 30€/ainaisjäsenyys.

Ainaisjäsenillä on vuosittainen osoitteenilmoitusvelvollisuus. Ilmoittaminen tehdään WWW:n kautta suoraan jäsenrekisteriin.

Luuppi ry on perustettu 15.5.1969. Historiaa tullaan täydentämään myöhemmin.

WayOut-jäsenetu
Cybercom
Accenture
Visma