AjankohtaistaYhdistysOpiskeluTutornetTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tutornet
Tutornet
Lärpäke
UKK

Tutornet

Tutorvastaava 1 Tutorvastaava 2
Niko Leppänen (Telegram: @Palvikinkku) & Thomas Mikkonen (Telegram: @Tuumis1)
Luuppi ry:n tutorvastaava

Puhelinnumero: 0449724190 & 0445561104

Hei uusi fuksi ja tervetuloa Luuppiin!

Luuppi ry on yksi Tampereen yliopiston vanhimmista ja suurimmista ainejärjestöistä. Edustamme matematiikan, tilastollisen data-analytiikan ja tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoita. Tärkein tehtävämme on valvoa ja edistää edellä mainittujen etua yliopistoyhteisössämme. Järjestämällä erilaisia tapahtumia kuten yritystapaamisia, liikuntaa, ekskursioita sekä sosiaalisia tapahtumia, kuten lautapeli-iltoja, tietokonepelitapahtumia, saunailtoja ja opiskelijabileitä, tarjoamme jäsenistöllemme mahdollisuuden tutustua samanhenkisiin opiskelijoihin sekä saada kontakteja työelämään. Aloittaessasi opinnot Tampereen yliopistossa sinullakin on mahdollisuus liittyä joukkoomme!

Syksyllä järjestämme uusille opiskelijoille eli fukseille tuutorointia sekä kaikenlaisia tapahtumia, joissa sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin sekä vanhempiin oman alasi opiskelijoihin. Tuutoroinnin tarkoituksena on auttaa sinua opintojen alkutaipaleella tutustuttamalla sinut yliopiston käytäntöihin ja opiskelutapoihin samalla verkostoituen ja uusia kaverisuhteita solmien. Luupilla on tiedekuntamme tiloissa oma toimisto, joka on tarkoitettu jäsentemme oleskelutilaksi. Toimistomme on hyvä paikka löytää apua hankaliin harjoitustehtäviin tai vaikkapa rentoutua luentojen välillä konsolipelien sekä ilmaisen kahvin ja teen parissa–tai ainakin normaalina aikana.

Lähde rohkeasti ja aktiivisesti mukaan toimintaamme, niin tutustut fuksitovereihisi sekä vanhempiin opiskelijoihin. Lupaamme että et tule sitä ikinä katumaan!

Mikäli sinulle herää kysymyksiä Luuppi ry:stä, syksyn aikatauluista tai opiskelusta yleensä, ota rohkeasti yhteyttä! Voit myös liittyä fuksien facebook-ryhmään.Ystävällisin terveisin ja syksyä innolla odottaen,

Luuppi ry:n tuutorivastaavat

Niko Leppänen ja Thomas Mikkonen

tutor@luuppi.fi


Luupin kotisivut

Luupin tapahtumat

Luuppisanomat

Luupin Facebook

Luupin Instagram

Luupin Telegram-tiedotuskanavan liittymislinkki:

https://t.me/joinchat/AAAAAFjriFpTV4_x6I7xMg

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Insta
Cybercom
aTalent
Remion
Exove
Vincit
Visma
Elisa
Kolmiobileet
CGI
Gofore
Netum
TEK
Etteplan MORE
Pikadev
Studentwork
WayOut-jäsenetu
Futurice
Innofactor
Siili Solutions
Solita
Rare
Wakeone
Digia
Startuplifers
Reaktor
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste