AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Fukseille
Yleinen
Lärpäke
UKK

Fukseille

Meisi Jalasjoki (Telegram @macymews) & Oskari Kansanen (Telegram @jaskukka) & Helen Konttinen (Telegram @helen_konttinen)
Luuppi ry:n tutorvastaava

Puhelinnumero: -

Hei uusi fuksi ja tervetuloa Luuppiin!

Luuppi ry on yksi Tampereen yliopiston vanhimmista ja suurimmista ainejärjestöistä. Edustamme matematiikan, tilastollisen data-analytiikan ja tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoita. Tärkein tehtävämme on valvoa ja edistää edellä mainittujen etua yliopistoyhteisössämme. Järjestämällä erilaisia tapahtumia kuten yritystapaamisia, liikuntaa, ekskursioita sekä sosiaalisia tapahtumia, kuten lautapeli-iltoja, tietokonepelitapahtumia, saunailtoja ja opiskelijabileitä, tarjoamme jäsenistöllemme mahdollisuuden tutustua samanhenkisiin opiskelijoihin sekä saada kontakteja työelämään. Aloittaessasi opinnot Tampereen yliopistossa sinullakin on mahdollisuus liittyä joukkoomme!

Syksyllä järjestämme uusille opiskelijoille eli fukseille tuutorointia sekä kaikenlaisia tapahtumia, joissa sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin sekä vanhempiin oman alasi opiskelijoihin. Tuutoroinnin tarkoituksena on auttaa sinua opintojen alkutaipaleella tutustuttamalla sinut yliopiston käytäntöihin ja opiskelutapoihin samalla verkostoituen ja uusia kaverisuhteita solmien. Luupilla on tiedekuntamme tiloissa oma toimisto, joka on tarkoitettu jäsentemme oleskelutilaksi. Toimistomme on hyvä paikka löytää apua hankaliin harjoitustehtäviin tai vaikkapa rentoutua luentojen välillä konsolipelien sekä ilmaisen kahvin ja teen parissa–tai ainakin normaalina aikana.

Lähde rohkeasti ja aktiivisesti mukaan toimintaamme, niin tutustut fuksitovereihisi sekä vanhempiin opiskelijoihin. Lupaamme että et tule sitä ikinä katumaan!

Mikäli sinulle herää kysymyksiä Luuppi ry:stä, syksyn aikatauluista tai opiskelusta yleensä, ota rohkeasti yhteyttä! Luuppi hyödyntää suureksi osaksi viestinnässään Telegram-viestintäsovellusta, ja suosittelemme lämpimästi lataamaan kyseisen sovelluksen jotta pysytte helposti ajan tasalla syksyn tullessa! Voitte myös jo nyt liittyä keskustelemaan vuoden 2021 fuksien telegram-ryhmään.Ystävällisin terveisin ja syksyä innolla odottaen,

Luuppi ry:n tuutorivastaavat

Meisi Jalasjoki & Oskari Kansanen & Helen Konttinen

tutor@luuppi.fi


Luupin kotisivut

Luupin tapahtumat

Luuppisanomat

Luupin Facebook

Luupin Instagram

Luupin Telegram-tiedotuskanavan liittymislinkki:

https://t.me/LuupinTiedotus

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Pinja
Wakeone
Loimu
Remion
WayOut-jäsenetu
Netum
CGI
Innofactor
Visma
Pikadev
Reaktor
aTalent
Moverest
Digia
Rare
Futurice
Siili Solutions
Etteplan
Gofore
Kolmiobileet
Solita
Cybercom
Exove
Vincit
Insta
TEK
Startuplifers
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste