AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Tassuterapia
PaikkaSorsapuisto
Aikape, 19.04.2024 klo 12:00 - pe, 19.04.2024 klo 15:00

Painaako harkkatyöt ja tentit päälle tai stressaako gradun kirjoitus? Ei hätää, nyt voit heittää huolet hetkeksi nurkkaan ja tulla Luupin Tassuterapiaan tapaamaan opiskelijoiden lemmikkejä sekä hengaaman rennossa tunnelmassa Sorsapuistoon!

Mukana tapahtumaa järjestämässä ovat TT-kamerat ja Vastavalo, joten tapahtumassa on myös mahdollista ottaa Wapun parhaat kuvat lemmikistäsi ja päästä tutustumaan ylioppilaskunnan kamerakerhojen toimintaan. Digi- ja filmikuvauksesta kiinnostuneilla on mahdollista päästä tutustumaan kerhojen palveluihin ja testailemaan kalustoa.

Voit tuoda paikalle oman lemmikkisi, mikäli lemmikkisi on hyväkäytöksinen, asiallisesti rokotettu sekä terve. Huomioi tapahtumaan osallistuessasi, että paikalla on paljon sekä muita eläimiä että ihmisiä. Osallistujat ovat vastuussa omasta lemmikistään sekä sen käytöksestä.

Tavataan Sorsapuistossa!

 

Mikäli kohtaat epäsopivaa käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi. Lisää tietoa ja nimetön häirintäilmoituslomake löytyy TREYn verkkosivuilta: https://trey.fi/edunvalvonta/apua-hairintaan-syrjintaan-ja-kiusaamiseen.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
TEK
Exove
Vincit
Knowit
Futurice
Nokia
Loimu
Solita
Eficode
Sofia Digital
Insta
Kolmiobileet
Gofore
Netum
Digia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste