AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma 🏔️Boulderointi, kiipeily, ja trampoliinipäivä Hiukkasen kanssa✴️
PaikkaTrampolin Park Wild, Kuntokatu 17
Aikape, 05.04.2024 klo 19:00 - pe, 05.04.2024 klo 21:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 18.03.2024 klo 12:00 - to, 04.04.2024 klo 23:59, 10€

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen seikkailuun, joka tuo yhteen kaksi luonnonvoimaa: Luupin ja Hiukkasen opiskelijat! Yhteinen liikuntatapahtuma Kauppi Sport Centerissä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden nauttia monipuolisista aktiviteeteista yhdessä.

Kiipeily ja Boulderointi: Astuessasi kiipeilyalueelle sinua ympäröi joukko eriasteisia ratoja ja haasteita, jotka odottavat valloittajaansa. Varusteena kiipeilyyn on turvavaljaat, joiden käyttö opetetaan ennen kiipeilyn aloittamista. Boulderointilohko tarjoaa valjaatonta vaihtelua, ja sen eriasteiset radat testaavat niin aloittelijoiden kuin kokeneempienkin kiipeilijöiden taitoja.

Trampoliinipuisto: Trampoliinipuiston alueella odottaa hurja sekoitus iloisia hyppyjä ja akrobaattisia temppuja. Kokeile taitojasi koripallopelissä, polttopallopelialueella tai testaa notkeuttasi donkkausradalla. Olympiatrampoliinit ja airwalk seinä tarjoavat lisäksi vauhtia ja vaarallisia temppuja rohkeimmille hyppijöille.

Osallistuminen ja hinta: Tapahtumaan osallistuminen on avoinna sekä Luupin että Hiukkasen jäsenille. Osallistuaksesi sinun tulee maksaa 10€ osallistumismaksu, joka kattaa kaikki aktiviteetit tunnin aikana. Lisäksi halutessasi voi vuokrata kiipeilykengät ja jarrusukat paikan päällä hintaan 3€.

Tämä on loistava tilaisuus tutustua toisiinne ja nauttia yhdessäolosta rennossa ilmapiirissä. Tule mukaan ja koe kaksinkertainen seikkailu Kauppi Sport Centerissä yhdessä Luuppi ja Hiukkanen ry:n jäsenten kanssa!

Lisätietoja liikuntatoimarilta:
Roni Kallio
Telegram: https://t.me/rkallio
liikunta@luuppi.fi


Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät täältä.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Eficode
Loimu
Solita
Vincit
Sofia Digital
Exove
Knowit
Insta
Kolmiobileet
Nokia
Digia
Netum
TEK
Futurice
Nitor
Gofore
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste