AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Kostajaiset - PERUTTU
PaikkaSorsapuisto / Pii-Klubi
Aikati, 16.05.2023 klo 17:00 - ti, 16.05.2023 klo 23:59

Hei sinä vuoden 2022 fuksi! Muistatko vielä tuutorisi? Niin valitettavasti mekin... Olisiko aika ”palkita” nämä yliopistotaipaleesi alkuaskelien tuen ja turvan antajat? Kosta tuutoreille kastajaistyyliin ja osallistu Luupin kostajaisiin!

Tapahtuma alkaa rastikierroksella Sorsapuistossa, jossa tuutorit kilpailevat ryhmissä fuksien keksimien monenmoisten haasteiden ja tehtävien parissa. Rastikierroksen jälkeen siirrymme jatkoille Pii-Klubille, jossa julistetaan voittajajoukkueet. Luvassa upeita palkintoja! Huonon sään sattuessa pidetään myös rastikierros Pii-Klubilla.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki vuoden 2022 fuksit ja tuutorit, eli voit saapua myös vain nauttimaan hyvästä tunnelmasta!

Haku rastienpitäjäfukseille on käynnissä! Jos sinulla on idea hauskalle rastille, liity rastinpitäjien Telegram-ryhmään ja kerro meille! HUOM. ryhmä on tarkoitettu vain rastien pitäjille, ei tuutoreille! Pyytäisimme ilmoittamaan halukkuudestasi viimeistään 7.5 mennessä.

 

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä tapahtuman pääjärjestäjään:

Margarita Nefedova

Sähköposti: margarita.nefedova@luuppi.fi tai tapahtuma@luuppi.fi

Telegram: @Mangoreetta

 

Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät täältä.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Loimu
Insta
Digia
Netum
Sofia Digital
Knowit
Nitor
Kolmiobileet
Eficode
Vincit
Exove
Nokia
TEK
Solita
Gofore
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste