AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma VIP-Pesis
PaikkaKaupin pesäpallokenttä ja hakametsän kenttä
Aikake, 19.04.2023 klo 10:00 - ke, 19.04.2023 klo 18:00
Ilmoittautuminen jäsenilleti, 11.04.2023 klo 10:00 - ma, 17.04.2023 klo 23:59, Ilmainen

Luupin ensimmäiset pelit pelataan Kaupissa Vesitornin pesäpallokentällä klo. 10.30 ja 12.50 tervetuloa paikalle kannustamaan!

Osana TREYn Wappua järjestettävä jo legendaariseksi muovautunut iki-ihana VIP-Pesis kokoaa jälleen ainejärjestö-pesäpallon ystävät Kauppiin ja Hakametsään mittelemään mestaruudesta ja nauttimaan grillin antimista sekä hyvästä seurasta keskiviikkona 19.4.2023!

Luuppi palaa kentille ja todistaa, että vaikka edellinen kerta oli 2017 ja opiskelijakanta on vaihtunut, jatkaa Luuppi perinnettään ja ottaa jälleen kerran kultaa peleistä. Ja ei hätää, voit osallistua taitotasosta riippumatta, voitetaan silti.

Turnaus pelataan yhtenä sarjana sekajoukkuein. Mukaan voi siis tulla kokeneemmat konkarit, mutta myös kaikki ne, jotka eivät ole välttämättä edes koskeneet pesismailoihin koulun liikuntatuntien jälkeen!

Otteluissa voi pelata kerrallaan enintään 9 pelaajaa, mutta joukkueen koko voi olla suurempi, jolloin pelaajia voidaan vaihtaa  otteluiden välillä. Mukaan otetaan ensimmäiset 12 ilmoittautunutta pelaamaan, mutta kaikki ovat tervetulleita paikalle kannustamaan ja tarvittaessa paikkaamaan puuttuvia pelaajia.

Yksi ottelu kestää puoli tuntia ja näin ollen joukkueet pelaavat yhden tai kaksi sisävuoroa riippuen ajankulusta. Kaikki kierrokset pelataan palottomina kierroksina, joten kaikki pelaajat pääsevät lyöntivuoroon! Järjestäjät toimittavat paikalle mailoja, palloja ja räpylöitä. Parhaiten sijoittuneiden joukkueiden lisäksi myös parasta meininkiä ja urheiluhenkeä edustava joukkue palkitaan huikeilla palkinnoilla!

Tapahtuma tarjoaa pesiksen lisäksi tuotteita grillistä kuin myös muuta oheisaktiviteettia, sillä turnaus on tänä vuonna osana Teemunkierrosta! Leiman saadaksesi sinun tulee näyttää meille mielikuvituksellisin tapasi kopitella pesäpalloa, heittää 10 koppia parin kanssa tai saada pesäpallo osumaan ämpäriin!

 

Luupin yhteyshenkilö:

Thomas Mikkonen
liikunta@luuppi.fi
thomas.mikkonen@luuppi.fi
TG: @tuumis1
044-5561104

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Eficode
Nokia
Solita
Netum
Sofia Digital
Gofore
Digia
Insta
Futurice
Exove
Nitor
Kolmiobileet
Loimu
TEK
Vincit
Knowit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste