AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luuppi ry:n jaostohaku
PaikkaForms
Aikake, 28.12.2022 klo 08:00 - su, 08.01.2023 klo 23:00

Haluatko lähteä enemmän mukaan Luupin toimintaan, mutta ajatus toimihenkilönä toimimisesta ei innosta ja haluat vapaammin osallistua toimintaan? Ei hätää, Luuppi hakee toimijoita useisiin jaostoihin kaudelle 2023!

Mikä on jaosto?

Jaostolaisten tehtäviin kuuluu jaostosta riippuen auttaa oman osa-alueensa hallituksen vastaavia ja toimihenkilöitä hoitamaan osa-alueen erilaisia tehtäviä ilman toimihenkilön vastuuta. Vastuun vähentyessä myös myös saadut etuudet vähenevät. Käytännössä jaostolaisen ei esimerkiksi tarvitse ottaa päävastuuta osa-alueensa tehtävistä, mutta hänellä ei vastavuoroisesti ole päivystysoikeutta ja -vastuuta toimistolla.

Siistiä, miten haen?

Täytä Forms hakemus sunnuntaihin 8.1. klo 23:00 mennessä. Kerro hakemuksessa kuka olet, monettako vuotta opiskelet, onko sinulla muita aikaa vieviä vastuita, sekä mihin tehtävään/tehtäviin haet ja kerro ihmeessä, jos sinulla on jo kokemusta, jota voisit hyödyntää tehtävässä.
 
Tapahtuma- ja toimitilajaostoihin järjestetään tänä vuonna kaksi hakua: yksi kevätkaudella ja yksi syyskaudella. Kevätkauden haussa on mahdollista hakea mukaan myös koko vuodeksi. Voit siis halutessasi hakea nyt mukaan ja jäädä kesän jälkeen ansaitulle lomalle tai vaihtoehtoisesti jatkaa tapahtumajaostossa myös syyskauden.

Miten tiedän valittiinko minut tehtävään?

Saavu hallituksen kokoukseen 11.1.2023 klo 15:00 alkaen. Kokouksen järjestelyistä infotaan myöhemmin Luupin tapahtumakalenterissa sekä sähköpostilla. Kokouksessa hallitus valitsee toimihenkilöt sekä jaostojen jäsenet. Kokouksessa läsnäolo on suotavaa, sillä hakijoille saatetaan esittää kysymyksiä. Kaikille valituille ilmoitetaan myös sähköpostitse.

Hae ehdottomasti mukaan kehittämään itseäsi ja tekemään yhdessä entistä parempi Luuppi!
kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Futurice
Loimu
Nokia
Knowit
Sofia Digital
Kolmiobileet
Digia
Gofore
Eficode
Insta
Nitor
TEK
Solita
Exove
Netum
Vincit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste