AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Toimarihaku 2023
PaikkaForms
Aikake, 28.12.2022 klo 08:00 - su, 08.01.2023 klo 23:00

Haluatko olla mukana vaikuttamassa Luupin toimintaan? Toimihenkilöhaku vuodelle 2023 aukeaa 28.12.2022 kello 8:00 ja jatkuu sunnuntaihin 8.1.2023 kello 23:00 saakka. Luupin hallitus valitsee toimihenkilöt keskiviikkona 11.1.2023 kello 15:00 alkavassa hallituksen kokouksessa.


Tavoitetilassa valitsemme 24 toimihenkilöä pääpestien jakautuessa seuraavasti: Tapahtumavastaava (4), yritysvastaava (4), tuutorivastaava (3), viestintävastaava (2), WWW/IT -vastaava (3), toimitilavastaava (2), vuosijuhlakoordinaattori (1),  kopovastaava (2),  kolmiotoimihenkilö (1), toimistovastaava (1) sekä logistiikkavastaava (1). Tämän lisäksi toimihenkilöhaussa on mukana yhteensä kahdeksan sivutoimista pestiä

Tarkempia tietoja toimihenkilöiden vastuista ja eduista sekä yksityiskohtainen kuvaus eri pestien vastuualueista löytyy tästä LuuppiSanomien artikkelista! Alla vielä lyhyesti infoa hausta.

Mitä minulta vaaditaan?

Toimareilta toivotaan erityisesti aktiivista otetta ja halua olla toteuttamassa Luupin toimintaa. Tulet tekemään vastuualueellesi kuuluvia toimia sekä osallistumaan kokouksiin ja toimiston päivystyksiin. Aiempaa kokemusta ainejärjestötoiminnasta ei vaadita, mutta sinun tulee olla Luupin jäsen.

Mihin pestiin tai tehtävään voin hakea?

Luupista löytyy monenlaisia erilaisia pestejä, jotka löydät listana tästä lomakkeesta. Voit myös ehdottaa jotain uutta pestiä, mikäli koet että sinulla olisi jotain annettavaa sen taholla. Jos kaipaat lisätietoa tietystä pestistä, kannattaa kysyä lisää kyseistä hommaa viime vuonna tehneeltä tai Luupin hallitukselta osoitteesta hallitus@luuppi.fi.

Mitä saan?

Pääset mukaan vaikuttamaan Luupin toimintaan, minkä lisäksi saat arvokasta kokemusta luottamustehtävässä toimimisesta. Samalla saat myös hienon mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Hallituksen jäsenille ja toimihenkilöille on myös muita etuja.

Siistiä, miten haen?

Täytä ja lähetä tämä lomake sunnuntaihin 8.1.2023 klo 23:00 mennessä. Lähetettyäsi hakemuksen saat varmistusviestin ja kopion vastauksista sähköpostiisi.
 
Miten tiedän, valittiinko minut tehtävään?

Saavu hallituksen kokoukseen 11.1.2023 klo 15:00 alkaen. Kokouksen järjestelyistä infotaan myöhemmin Luupin tapahtumakalenterissa sekä sähköpostilla. Kokouksessa hallitus nimittää toimihenkilöt tehtäviin. Kokouksessa läsnäolo on suotavaa, sillä hakijoille saatetaan esittää kysymyksiä. Kaikille valituille ilmoitetaan myös sähköpostitse.

Hae ehdottomasti mukaan kehittämään itseäsi ja tekemään yhdessä Luupista entistä parempi!
kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Gofore
Kolmiobileet
Exove
Sofia Digital
Loimu
Insta
Netum
Knowit
Vincit
Nokia
Digia
Solita
TEK
Eficode
Futurice
Nitor
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste