AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Netum Excu
PaikkaYliopistonkatu 58 B
Aikati, 15.11.2022 klo 17:00 - ti, 15.11.2022 klo 20:00
Ilmoittautuminen jäsenillepe, 04.11.2022 klo 12:00 - pe, 11.11.2022 klo 23:55, Ilmainen

 

Tervehdys Luuppilaiset!

Tervetuloa Netumin järjestämälle yritysvierailulle tiistaina 15.11.-22 klo 17.00-20.00. Järjestämme vierailun Tampereen Yliopistonkadun toimistollamme osoitteessa Yliopistonkatu 58 B. Noudamme vierailijat samanaikaisesti toimiston ulkopuolelta klo 17.00.

Tiedossa on mukava ilta yritysesittelyn sekä uratarinoiden siivittämänä. Lisäksi olemme suunnitelleet teille mukavaa aktiviteettia sekä varanneet aikaa rennolle jutustelulle ja teidän kysymyksille. Tarjolla on myös totta kai ruokaa sekä virvokkeita, joten ilmoitattehan mahdolliset allergiat tai erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä. Tietoturvasyistä meidän tulee tunnistaa vierailulle osallistujat, joten ottakaa vierailulle mukaan henkilöllisyystodistus tai opiskelijakortti.

Lämpimästi tervetuloa yritysvierailulle ja pidetään mukava ilta yhdessä tutustuen toisiimme sekä uramahdollisuuksiin Netumilla!

Ystävällisin terveisin,
Veera Inna
Rekrytoinnit / Netum
veera.inna@netum.fi

Mikä Netum? Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT- hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Tällä hetkellä netumilaisia on 263 ja yhteisömme kasvaa jatkuvasti. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työmahdollisuuksia IT-alan ammattilaisille. Palkkaamme vuosittain myös useita kesätyöntekijöitä sekä IT-alan opiskelijoita erilaisiin työtehtäviin ja tarjoamme myös harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksia.

Palveluihimme kuuluu digipalvelut, data- ja analytiikkapalvelut, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Lisäksi Netumilla on kaksi omaa SaaS-palveluna tarjottavaa ohjelmistoa, määrämuotoisten aineistojen testausalusta Truugo ja IT- omaisuudenhallintajärjestelmä Netum DUX. Avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta: https://www.netum.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/


HUOM: Älä osallistu tapahtumaan mikäli olet kipeä, tai sinulla koronan tai muun vastaavan taudin kaltaisia oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle.

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse. Jos joudut peruuttamaan paikkasi, olisi suotavaa jos voisit etsiä itsellesi korvaavan osallistujan.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

Luupin yhteyshenkilö:
Tiina Korkolainen
yritys@luuppi.fi | tiina.korkolainen@luuppi.fi | tg @tiinaSK

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nokia
Solita
Loimu
Sofia Digital
Insta
Knowit
Digia
Vincit
Exove
Kolmiobileet
Eficode
Nitor
Futurice
Gofore
TEK
Netum
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste