AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Sofia Digital excu
PaikkaSumeliuksenkatu 18 B, 33100 Tampere
Aikati, 01.11.2022 klo 17:00 - ti, 01.11.2022 klo 20:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 24.10.2022 klo 12:00 - pe, 28.10.2022 klo 12:00, Ilmainen
Tervetuloa exculle tutustumaan tamperelaiseen Sofia Digitaliin – Suomen ainoaan yritykseen, jossa koodataan telkkariin!
 
Exculla pääset tavanomaisen yritysesittelyn lisäksi tutustumaan Sofia Digitalin toimintaan rastiradan merkeissä. Rasteilla opit mm. älytelevisioista ja näet miten älytelevisiosovelluksia käytännössä toteutetaan. Parhaalle joukkueelle on luvassa pieni palkinto.
 
Sofialla työskentelee useampi entinen (ja ainakin muutama nykyinenkin) luuppilainen, joten ohjelmassa saattaa olla myös tahatonta vanhojen muistelua ja valistavia uratarinoita, joiden kuuntelemista tarjolla olevat virvokkeet toivottavasti hieman helpottavat.
 
Excu järjestetään 1.11. klo 17 alkaen Sofia Digitalin toimistolla osoitteessa Sumeliuksenkatu 18 B (3. krs). Lämpimästi tervetuloa!
 
Terveisin
Sofian väki
 
* * *
 
Sofia Digital on johtava interaktiivisen television sovellusten ja videopalveluiden kehittäjä yli 20 vuoden kokemuksella. Suomessa asiakkaitamme ovat mm. Yle Areena, mtv, C More ja Ruutu. Olemme Suomessa ainutlaatuinen yritys, sillä meillä pääset mukaan kehittämään sovelluksia älytelevisioihin ja vaikuttamaan vauhdikkaasti kehittyvän alan teknologiaratkaisuihin.
 
Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme tällä hetkellä erityisesti sovelluskehittäjiä. Meillä on tarjolla kiinnostavaa ja kehittävää työtä opintojensa loppuvaiheessa olevalle koodaustaitoiselle opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään täysipäiväisesti kesällä ja osa-aikaisesti lukuvuoden aikana. Meiltä voit löytää myös mielenkiintoisen aiheen opinnäytetyöllesi. Toimistomme sijaitsee aivan yliopistoa vastapäätä, joten meillä työskentely on helppo sovittaa yhteen opintojen kanssa.
 
Lue lisää: https://sofiadigital.com ja https://jobs.sofiadigital.com

---

Mikäli haluat siirtyä exculle yhdessä muiden kanssa, tule yliopiston pääovien eteen. Lähdemme kävelemään toimistolle klo. 16:55.

HUOM: Älä osallistu tapahtumaan mikäli olet kipeä, tai sinulla koronan tai muun vastaavan taudin kaltaisia oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle.

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi. 

Luupin yhteyshenkilö:
Kaisa Sormunen
yritys@luuppi.fi | kaisa.sormunen@luuppi.fi | tg @kaisaso
kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Solita
Nitor
Gofore
Loimu
Netum
Exove
Eficode
Insta
Sofia Digital
TEK
Digia
Vincit
Nokia
Knowit
Kolmiobileet
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste