AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma DifferentiaaliFest
PaikkaKyykkä Kuusikkopuistossa (Ruovedenkatu 12, 33720 Tampere) ja sauna Teekkarisaunalla (Tekniikankatu 11, 33720 Tampere)
Aikato, 27.10.2022 klo 15:00 - pe, 28.10.2022 klo 00:00
 

 

TL;DR 

Mikä: DifferentiaaliFest Kyykkä&Sauna x Luuppi 

Miksi: koska Hiukkanen, ulkopaikkakuntalaiset ja H-peli 

Milloin: torstaina 27.10. kyykkää klo 15.00 alkaen ja saunaa klo 17.00 

Missä: Kyykkä Kuusikkopuistossa (Ruovedenkatu 12, 33720 Tampere) ja sauna Teekkarisaunalla (Tekniikankatu 11, 33720 Tampere)

Mitä mukaan: Haalarit, pyyhe, uikkarit, OPM (oma pullo mukaan) HUOM! EI LASIPULLOJA! 

 

IntegraatioFest tulee ja onkin aika virittäytyä Festi tunnelmaan sillä torstaina 27.10. vietetään DifferentiaaliFestiä yhdessä Hiukkasen ja sisarainejärjestöjemme kutsuvieraiden kanssa. 

Tunnelmaan virittäytyminen alkaa jo päivällä sillä klo 15.00 alkaen on tarjolla kyykän peluuta Kuusikkopuistossa à la Sami “Äyh” Mäkipää (Hiukkanen). Kerää siis kaverit kasaan ja tule kurittamaan kyykkiä yhdessä Hiukkaslaisten ja muiden sisarkiltojen edustajien kanssa! Kyykän jälkeen suunnataan Teekkarisaunalle.

Sauna aukeaa jo klo 17.00 ja luvassa on armotonta yhteistoimintaa ja Herwantapeliä. Saunominen tapahtuu seuraavissa vuoroissa: klo 19-21 uikkarivuoro eli saunaan vain uimapuku päällä ja klo 21 alkaen vapaavuoro jolloin saunomaan voi mennä myös ilman uikkareita. Nappaa siis uikkarit ja pyyhe mukaan ja tule nauttimaan Teekkarisaunan paljusta ja löylyistä!Saunalla on mahdollisuus ostaa pientä purtavaa ja virvokkeita. Varaathan käteistä mukaan!

Saunomisen lisäksi luvassa on Herwantapeliä. Pelejä pelataan yhteensä 4, joista yksi on varattu kutsuvieraille. Hiukkaselle ja Luupille on kummallekin varattu 6 joukkuepaikkaa. Yksi henkilö ilmoittaa koko joukkueen mukaan ja maksaa 40€ osallistumismaksun käteisellä. Ilmoittautuminen alkaa heti viideltä, joten ole ajoissa päästäksesi pelaamaan. Pelit alkavat klo 18. 

Menossa mukana myös mobiilisauna Tarzan (= Hiukkasen peräkärrysauna). 

Tapahtumaan voi osallistua, vaikka ei osallistuisi IntegraatioFesteille.

Tapahtumasta vastaa Hiukkasen ja Luupin IntegraatioFest vastaavat, mikäli tulee kysyttävää, niin ole yhteydessä joko sähköpostitse integraatiofest@luuppi.fi tai telegrammissa @juuliakarki (Luuppi) 

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Futurice
Gofore
Sofia Digital
Solita
Netum
Digia
Nokia
Knowit
Kolmiobileet
Eficode
Vincit
TEK
Exove
Insta
Loimu
Nitor
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste