AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Tapahtumajaostohaku syyskaudelle 2022
Paikka-
Aikama, 12.09.2022 klo 10:00 - su, 25.09.2022 klo 23:00

Linkki Forms hakemukseen!

Haluatko lähteä mukaan järjestämään Luupille suuria ja mahtavia tapahtumia, mutta ajatus toimihenkilönä toimimisesta ei innosta? Ei hätää, Luupin tapahtumajaosto palaa jälleen vuonna 2022!

Mikä on tapahtumajaosto?

Tiivistettynä toimihenkilöllä on enemmän vastuuta kuin tapahtumajaostolaisella, mutta saadut etuudet vähenevät vastuun vähetessä. Käytännössä jaostolaisen ei esimerkiksi tarvitse ottaa päävastuuta tapahtumista, jolloin heillä ei vastavuoroisesti ole päivystysoikeutta ja -vastuuta toimistolla. Jaostolaisten tärkeimpiin tehtäviin kuuluu tapahtuman pääjärjestäjän auttaminen ja heidän työmääränsä vähentäminen. Tapahtumajaostolaisena pääset siis keskittymään pelkästään tapahtumien järjestämiseen!

Siistiä, miten haen?

Täytä Forms hakemus sunnuntaihin 25.9. klo 23:00 mennessä. Kerro hakemuksessa kuka olet, monettako vuotta opiskelet, onko sinulla muita aikaa vieviä vastuita, sekä mihin tehtävään/tehtäviin haet ja kerro ihmeessä, jos sinulla on jo kokemusta, jota voisit hyödyntää tehtävässä.

Tapahtumajaostoon järjestetään tänä vuonna kaksi hakua: yksi kevätkaudella ja yksi syyskaudella. Voit siis halutessasi hakea nyt mukaan, ja jäädä kesän jälkeen ansaitulle lomalle, tai vaihtoehtoisesti jatkaa tapahtumajaostossa myös syyskauden.

Miten tiedän valittiinko minut tehtävään?

Saavu hallituksen viikon 39 kokoukseen (tarkka päivämäärä ja kellonaika ilmoitetaan myöhemmin). Kokouksen järjestelyistä infotaan myöhemmin Luupin tapahtumakalenterissa sekä sähköpostilla. Kokouksessa hallitus valitsee tapahtumajaoston jäsenet. Kokouksessa läsnäolo on suotavaa, sillä hakijoille saatetaan esittää kysymyksiä. Kaikille valituille ilmoitetaan myös sähköpostitse.

Hae ehdottomasti mukaan kehittämään itseäsi ja tekemään yhdessä Luupista entistä parempi!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
Loimu
Sofia Digital
Netum
Digia
Knowit
Exove
Aplika
Eficode
Futurice
TEK
Insta
Vincit
Nokia
Kolmiobileet
Solita
Accountor
Reaktor
aTalent
Visma
Gofore
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste