AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Knowit Workshop-excu
PaikkaPakkahuoneenaukio 2, 33100 Tampere
Aikake, 28.09.2022 klo 17:00 - ke, 28.09.2022 klo 21:00
Ilmoittautuminen jäsenilleto, 08.09.2022 klo 12:00 - ke, 21.09.2022 klo 00:00, Ilmainen

Mitä? Workshop: Vue for React developers. Illan materiaalit löytyvät ennakkoon täältä: https://github.com/KnowitJSTSGuild/vue-for-react-developers

Missä? Knowitin toimistolla, Innovation Zone-tila. Osoite: Pakkahuoneenaukio 2, 33100. Sisäänkäynti Tullintorin puolelta.

Milloin? 28.9. klo 17 – 21~

Muuta huomioitavaa

- Mukaan on hyvä varata oma läppäri

- Mitään ennakkovalmistautumista ei tarvita, eikä Reactissakaan tarvitse ennalta vahvaa taustaa. Sisältö sopii hyvin ohjelmistokehityksestä ja front-end -devaamisesta kiinnostuneille

- Muonituksesta vastaa paikan päälle tilattu Hodarifillari premium-hodareineen, jääkaapit täytetty kylmällä juotavalla. Gluteeniton ja kasvisruokaversio onnistuu ilmoituksella!


- Tapahtuma on suomenkielinen

 

Alustava aikataulu

17.00                  Illan aloitus
17.15 – 17.30      Workshopin aloitus
19.00                  Sapuskaa naamariin
19.30                  Workshopin yhteenveto & loppukäsittelyt
20.00                  Ruokaa, juomaa ja vapaata yhdessäoloa
21.00                  Illan lopetus

 

Mikä on Knowit?

Me Knowitilla olemme ylpeästi kestävän tulevaisuuden tekijöitä; autamme yrityksiä ja organisaatioita hyödyntämään digitaalisia mahdollisuuksia ja helpotamme ihmisten ja yhteisöjen arkea luomalla kestäviä, turvallisia ja innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja – ja samalla haluamme olla tekijöillemme paras mahdollinen työpaikka.

Meillä on neljä liiketoiminta-aluetta: Solutions, Experience, Insight ja Cloud Partnerships, joissa Suomessa työskentelee yhteensä 450 Makeria vaativissa konsultointi- ja asiantuntijatehtävissä. Meiltä löytyy tekijöidensä näköisiä uramahdollisuuksia ohjelmistokehityksen, julkipilven, datan, automaation ja laadunvarmistuksen, designin sekä johdon konsultoinnin ja digitaalisen liiketoimintamuotoilun osaamisalueilla.

Lue lisää yrityksestä: https://www.knowit.fi/

 

HUOM: Älä osallistu tapahtumaan mikäli olet kipeä, tai sinulla koronan tai muun vastaavan taudin kaltaisia oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle.

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Jos joudut peruuttamaan paikkasi, olisi suotavaa jos voisit etsiä itsellesi korvaavan osallistujan.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi. 

Luupin yhteyshenkilö:

Mikko Tuominen

yritys@luuppi.fi | mikko.tuominen@luuppi.fi | tg @tuo_mikko

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Knowit
Insta
Vincit
Futurice
Sofia Digital
Netum
Nitor
Digia
Gofore
Eficode
Exove
TEK
Nokia
Loimu
Solita
Kolmiobileet
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste