AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Digia excu - Data-analytiikkaa ja integraatioita
PaikkaSatakunnankatu 18 A, 33210 Tampere
Aikake, 14.09.2022 klo 16:30 - ke, 14.09.2022 klo 19:30
Ilmoittautuminen jäsenilleto, 01.09.2022 klo 12:00 - ti, 06.09.2022 klo 12:00, Ilmainen

Tervetuloa excuilemaan Digian toimistolle! Exculla meille esittäytyy ammattilaisia Digian data-analytiikan ja integraatioiden yksiköistä. Tule mukaan tutustumaan Digialaisiin. Tapahtumassa on tarjolla virvokkeita ja jotain purtavaa. Ilmoitathan mahdolliset allergiasi/ruokavaliosi tapatuman ilmoittautumisen yhteydessä.

Excu järjestetään Digian toimistolla 14.9. klo 16:30-19:30. 

Yhteislähtö tapahtumaan yliopiston keskustakampuksen päätalon pääovilta klo 16. Voit saapua paikalle myös itsenäisesti. Tällöin saapuminen tapahtuu seuraavasti:

Osoite Satakunnankatu 18, sieltä etsi tiesi Media54 rakennukseen A-portaaseen josta hissillä kolmanteen kerrokseen. Kolmannessa kerroksessa siirry rappukäytävästä luhtikäytävään/valopihan puolelle ja etsi sieltä vasemmanpuoleinen ovi jossa on Digian logo. Aulatilassa on rekisteröidyttävä vierailijaksi.


Tutustu yritykseen: https://digia.com/

HUOM: Älä osallistu tapahtumaan mikäli olet kipeä, tai sinulla koronan tai muun vastaavan taudin kaltaisia oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle.

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse. Jos joudut peruuttamaan paikkasi, olisi suotavaa jos voisit etsiä itsellesi korvaavan osallistujan.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi. 

Luupin yhteyshenkilö:

Kaisa Sormunen

yritys@luuppi.fi | kaisa.sormunen@luuppi.fi | tg @kaisaso

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Gofore
Loimu
Netum
Sofia Digital
Knowit
TEK
Nokia
Insta
Kolmiobileet
Eficode
Vincit
Nitor
Solita
Digia
Exove
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste