AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma NamiAppro
PaikkaTampere
Aikake, 07.09.2022 klo 00:00

NamiAppro on Suomen suurimpia, alkoholittomia, poikkitieteellisiä opiskelijatapahtumia, jossa sokerihumala on taattu! Bioteekkarikilta Bioner ry:n järjestämän NamiAppro -tapahtuman tavoitteena on tutustuttaa opiskelijoita monipuolisesti Tampereeseen ja Tampereen laajaan kahvilavalikoimaan. Tapahtumassa kierretään kahviloita ja muita herkkupuoteja ja kerätään leimoja, joiden perusteella maalissa saa kierrettyjen kahviloiden määrää vastaavan tutkinnon. Lisäksi päivän tulee kruunaamaan sokerinhuurteinen ähkytila ja sisäisen herkuttelijasi tyytyväinen hykerrys. Tarkoituksena onkin kaupunkiin, kahviloihin ja kavereihin tutustumisen lisäksi pitää hauskaa ja nauttia elämästä kaikilla aisteilla. Näin makeaa tapahtumaa et halua missata!

NamiApprossa on vuosittain tarjolla kolme karttavaihtoehtoa, joista jokaisessa on noin 19 kahvilaa. Jokaiselle kartalle on nimetty omat kahvilansa ja leiman saat vain omaan karttaasi merkitystä kahvilasta. Vaihtoehdot ovat lähtöpaikkojen mukaan nimettynä Hervannan, Ratinan ja Keskustan kartat.

Osta liput Kide Appista 30.8. klo 10 tai saavu kampuslipunmyynteihin 31.8. TAMK pääaula, 1.9. Keskustakampus Pinni B:n aula tai 2.9. Hervannan kampus Tietotalon aula! Kaikki lipunmyynnit järjestetään kello 10 ja voit ostaa itsellesi kaksi lippua hintaan 5 € per lippu.

Lisätietoa: namiappro.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
Gofore
Insta
Knowit
Solita
Loimu
Vincit
Sofia Digital
Kolmiobileet
Nokia
Exove
Netum
Eficode
Futurice
TEK
Digia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste