AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma IntegraatioFest
PaikkaTampere
Aikape, 28.10.2022 klo 10:00 - su, 30.10.2022 klo 16:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 03.10.2022 klo 14:00 - su, 16.10.2022 klo 14:00, 10€

Teerrrrrrvetuloa jälleen IntegraatioFesteille 28-30.10. mustanmakkaran luvattuun maahan Tampereelle! Luvassa on jälleen poikkitieteellistä pöhinää Suomen fysiikan ja matematiikan ainejärjestöjen kesken. Ohjelmassa on luvassa luentoja, posterisession, konferenssilarppausta, sitsit, yritysvierailuja sekä iltaohjelmaa. Järjestäjinä toimivat tänä vuonna Hiukkanen ja Luuppi, jotka ovat huolehtineet, että nämäkin Festit ovat ikimuistoiset.

 

Liput: 10 € 

Sitsit: 15 € (sisältää kolme juomaa, shotit sekä ruuan)

 

Liikkuminen: Suosittelemme lataamaan Nysse-appin lisätietoa: nysse.fi Hervannan ja keskustan väliä on nopea kulkea ratikalla numero 3, joka kulkee noin 7 minuutin välein. Kaikki Festien ohjelma on suunniteltu niin, että ratikka 3:lla pääsee kaikkialle. Ratikassa käy myös lähimaksu.

 

Nettisivuille integraatiofest.fi päivitetään myöhemmin tarkemmat tiedot. Alustavasti alla tietoa tapahtumasta:

Telegram tiedotuskanava: https://t.me/+dBD50JQTX5BkZWFk
Facebook -tapahtuma: https://fb.me/e/3vpPebKAn
 
Perjantai:
  • Vastaanotto Hervannan kampuksella 
  • Luennot
  • IMC/PLANCS -karsinnat
  • SFMO:n syyskokous
  • Sitsit
  • Sauna

Lauantai:

  • Paneelikeskustelu Keskustan kampuksella
  • Posterisessio
  • Excuja ja yrityspöhinää
  • Iltaohjelmaa

Sunnuntai:

  • Sillis Pii-klubilla: Yliopistonkatu 58B
  • Dildobingo
  • Kotiinlähtö

 

Saapuminen Perjantaina 

Saapua voi hervannan kampukselle klo: 8.00 alkaen. Luennot alkavat klo 10.00, joten saavuttehan ajoissa paikalle, jotta luennot voi aloittaa heti klo:10.00.

 

Luennot

Luennoitsijoina toimii perinteiseen tapaan Tampereen Yliopiston matematiikan ja fysiikan tutkijoita. Aiheina on mm. Fotoniikka ja matemaattista logiikkaa. Mukana menossa on myös Loimu ry, joka kertoo tarkemmin toiminnastaan. Luentojen tarkempi aikataulu ilmestyy nettisivuille.



Posterisessio

Posterisessiossa voit tulla esittelemään omaa tutkimustasi esim. gradun tai kandin aihetta. Tänä vuonna posterisessiossa on myös mahtavat palkinnot! Posterisession raati valitsee parhaan fysiikan sekä matematiikan posterin. Voittajille on luvassa 50 euron lahjakortit. Posterissioon voi tulla myös leikkimielisellä posterilla, mikäli tutkimuksesta ei ole vielä kokemusta.  Voit esimerkiksi tulla esittelemään jotain alasi ongelmaa. Voit lähettää posterin meille formsilla ja tulostamme sen valmiiksi. Formsin linkki: https://forms.gle/wdLrNL7NN1EzXZmH9

 

Sitsit

Sitsit ovat yksi tärkeimpiä IntegraatioFestien asioita. Tällä kertaa järjestämme sitsit perjantaina kahdessa paikassa yhtä aikaa, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan niille. Olemme myös varanneet ohjelmaa niille jotka eivät halua sitseille.

 

Yritysvierailuja ja -pöhinää

Luvassa on yrityksiin tutustumista vierailujen ja mm. paneelin merkeissä. Luvassa on myös ihan yliopiston tutkimusryhmiin tutustumista sekä jatko-opintoihin. Yritysvierailuista tulevat omat ilmoittautumisensa myöhemmin.

 

Iltaohjelmaa

Perjantaina sitsien jälkeen pääsee viettämään rentoa hengailua, tanssimaan tai saunomaan. Perjantaina bileet kestävät pitkälle lähes aamuun asti! Lauantaina kokoonnutaan Hervantaan kuuntelemaan bändiä ja loppuillasta meillä on varattu jatkopaikka paikallisesta yökerhosta.

 

Sillis

Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä on hyvä palautua viikonlopusta silliksen merkeissä. Tarjolla on purtavaa sekä juotavaa. Lisäksi järjestämme Kaalimadon sponsoroiman dildobingon!

 

PLANCS/IMC

PLANCS on fysiikan opiskeijoille tarkoitettu kilpailu ja IMC on matematiikan opiskelijoille tarkoitettu kilpailu. IntegraatioFesteillä järjestetään kisoihin karsinnat. Lisätietoa kisoista: 

https://www.imc-math.org.uk/

https://www.iaps.info/events/plancks/what-is-plancks/

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Netum
Nokia
Exove
Nitor
Futurice
Vincit
TEK
Digia
Knowit
Loimu
Gofore
Kolmiobileet
Eficode
Insta
Solita
Sofia Digital
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste