AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Pikkujoulut
PaikkaNokian Kerhola (Souranderintie 13, Nokia)
Aikala, 10.12.2022 klo 16:00 - la, 10.12.2022 klo 23:59
Ilmoittautuminen jäsenillema, 21.11.2022 klo 12:00 - pe, 25.11.2022 klo 00:00, 25€

Luupin vuoden suurin ja odotetuin tapahtuma tulee jälleen: pikkujouluja juhlitaan tuttuun tapaan Nokian Kerholassa lauantaina 10.12!

Ilmoittautuminen pikkujouluille alkaa jäsenistölle maanantaina 21.11. klo 12.00. Lippu tapahtumaan maksaa 25€. Lippu sisältää bussikuljetuksen Tampereen keskustasta tapahtumapaikalle ja takaisin, ruoka- ja juomatarjoilun sekä haalarimerkin. Tarjolla on perinteinen jouluruokamenu sekä alkoholillisia ja alkoholittomia juomia. 

Kuljetukset lähtevät Tampere-talolta porrastetusti viidellä bussilla, joista ensimmäiset bussit lähtevät 16:20, 16:30 ja 16:45. Kaksi viimeistä bussia pikkujouluille lähtevät 17:20 ja 17:30, tai heti kun bussit tulevat täyteen. 

Istumapaikat on mitoitettu niin että bussit tulisivat täyteen, joten toivomme, että saavut paikalle hyvissä ajoin, jotta bussien järkevä täyttö onnistuu. Pahoittelemme jo etukäteen järjestelystä aiheutuvaa odottelua. Paikan päällä itse juhla alkaa noin 18:10, mutta juhlan alkua odotellessa järjestetään myös pienet glögitarjoilut.

Tapahtuman pukukoodi on tumma puku akateemisilla kunniamerkeillä. Tämä ei kuitenkaan ole tiukka vaatimus osallistumiselle, joten siitä ei kannata stressata liikaa.

Tapahtuman päätyttyä siirrymme jatkoille Tampereelle Lola Clubille (Hallituskatu 8). Sisään pääsee näyttämällä haalarimerkkiä (narikkamaksu 3€ erikseen). Seuraavana päivänä on myös perinteiseen tapaan sillis Hatanpään Soutupaviljongilla! Pikkujoulujen osallistujat pääsevät ilmottautumaan sillikselle ennen muita. Lisätietoa silliksestä.

Luupin jäsenille on paikkoja varattu 184 kpl.

Koska tapahtuma on erittäin suosittu, Luupin nettisivut saattavat hidastua tai jopa kaatua kun ilmoittautuminen aukeaa. Toimithan näiden ohjeiden mukaan, jotta vältät tarpeettoman sivujen kuormituksen ja maksimoit todennäköisyytesi saada lipun:

  1. Varmista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Kun kello lyö 12.00.00, päivitä tämä sivu KERRAN.
  3. Odota, että "ilmoittaudu"-nappi ilmestyy sivun alaosaan.
  4. Paina "ilmoittaudu"-nappia KERRAN.
  5. Kun näet kyselyn juomista ja ruokavaliosta, ilmoittautumisesi on vahvistettu. Se säilyy Luupin tietokannoissa. Maksamiseen ei siis ole kiirettä, joten älä rämpytä maksunappeja!

Jos tulee kysyttävää, ota yhteyttä tapahtuman pääjärjestäjään:

Otso Rouhiainen
Telegram: @OtsoRo
Sähköposti: tapahtuma@luuppi.fi

Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät täältä.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Eficode
Digia
Knowit
Sofia Digital
Insta
Nokia
Nitor
Solita
TEK
Vincit
Kolmiobileet
Exove
Gofore
Loimu
Netum
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste