AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Toimihenkilöhaku kaudelle 2022
PaikkaTBA
Aikati, 28.12.2021 klo 08:00 - su, 09.01.2022 klo 23:00



Haluatko olla mukana vaikuttamassa Luupin toimintaan?

Toimihenkilöhaku aukeaa 28.12.2021 klo 8:00 ja kestää 9.1. klo 23 asti. Toimihenkilöt nimitetään hallituksen kokouksessa maanantaina 10.1.2022. Kokous alkaa klo 15.00.

Alla löydät lisätietoja hausta:

Mitä minulta vaaditaan?

Toimareilta toivotaan erityisesti aktiivista otetta ja halua olla toteuttamassa Luupin toimintaa. Tulet tekemään vastuualueellesi kuuluvia toimia sekä osallistumaan kokouksiin ja toimiston päivystyksiin. Aiempaa kokemusta ainejärjestötoiminnasta ei vaadita, mutta sinun tulee olla Luupin jäsen.


Mihin pestiin tai tehtävään voin hakea?

Luupista löytyy monenlaisia erilaisia pestejä, jotka löydät listana formsista. Voit myös ehdottaa jotain uutta pestiä, mikäli koet että sinulla olisi annettavaa sen taholla. Kuvauksen pesteistä löydät tästä LuuppiSanomien julkaisusta: https://www.luuppi.fi/sanomat/toimihenkilohaku-2022/ Jos kaipaat lisätietoa tietystä pestistä, kannattaa kysyä lisää kyseistä hommaa viime vuonna tehneeltä, tai Luupin hallitukselta osoitteesta hallitus@luuppi.fi.

Mitä saan?

Pääset mukaan vaikuttamaan Luupin toimintaan, minkä lisäksi saat arvokasta kokemusta luottamustehtävässä toimimisesta. Samalla saat myös hienon mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Hallituksen jäsenille ja toimihenkilöille on myös muita etuja.


Siistiä, miten haen?

Täytä Forms hakemus sunnuntaihin 9.1. klo 23:00 mennessä. Kerro hakemuksessa kuka olet, monettako vuotta opiskelet, onko sinulla muita aikaa vieviä vastuita, sekä mihin tehtävään/tehtäviin haet ja kerro ihmeessä, jos sinulla on jo kokemusta, jota voisit hyödyntää tehtävässä.

Miten tiedän valittiinko minut tehtävään?

Saavu hallituksen kokoukseen 10.1.2022 klo 15:00 alkaen. Kokouksen järjestelyistä infotaan myöhemmin Luupin tapahtumakalenterissa sekä sähköpostilla. Kokouksessa hallitus nimittää toimihenkilöt tehtäviin. Kokouksessa läsnäolo on suotavaa, sillä hakijoille saatetaan esittää kysymyksiä. Kaikille valituille ilmoitetaan myös sähköpostitse.

Hae ehdottomasti mukaan kehittämään itseäsi ja tekemään yhdessä Luupista entistä parempi!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Sofia Digital
Exove
Eficode
Knowit
Digia
Kolmiobileet
Nitor
Netum
Vincit
Solita
Gofore
Insta
TEK
Loimu
Futurice
Nokia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste