AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Kupillinen kopoa
PaikkaPC110 Ulan Bator Päärakennus Hervannan kampuksella + Zoom
Aikato, 28.10.2021 klo 14:15 - to, 28.10.2021 klo 15:45

Tämän kuun Kupillinen kopoa järjestetään LIVENÄ ensimmäistä kertaa koko vuonna! Tapahtuma pidetään Hervannan kampuksella to 28.10. klo 14.15-15.45 Päärakennuksen tilassa PC110 Ulan Bator. Päärakennuksen ulko-ovet ovat auki virka-aikaan, joten myös Keskustakampuksen ja Kaupin kampuksen opiskelijat pääsevät paikalle ilman erillisiä kulkuoikeuksia. Myös etäosallistumismahdollisuus tarjotaan Zoomin kautta (Zoom-linkki jaetaan myöhemmin sähköpostitse, kopoaiheisissa Telegram-ryhmissä sekä TREYn nettisivujen tapahtumakalenterissa). Keskusteltavina aiheina ovat ainakin hybridi-, lähi- ja etäopetusmallit pandemian palautumisvaiheessa ja sen jälkeen. Kopoasiantuntijamme Tiia tulee myös esittelemään kopotoimijoille suunnattua kopo-opasta!

Täytäthän JotForm-ilmoittautumislomakkeen viimeistään ma 25.10., jotta tiedämme osallistujamäärän niin tilan kuin tarjoiluidenkin takia. Tarjoiluina on kahvia ja pientä välipalaa. Täytä mieluusti lomake, vaikka osallistuisit etänä, jotta meillä on kokonaiskuva osallistujien jakaumasta etukäteen. Liveosallistuminen on mahdollista ensimmäiselle 26:lle tilan kapasiteetista johtuen.

Tapahtumasta saa myös fuksipisteitä sekä live- että etäosallistumisella!

Käy klikkaamassa itsesi mukaan Facebook-tapahtumaan saadaksesi päivitykset kätevästi.

tl;dr:
MITÄ: Kupillinen kopoa!
MISSÄ: Livenä Hervannan kampuksella tilassa PC110 Ulan Bator. Myös etäosallistuminen Zoomin kautta on mahdollista (linkki julkaistaan myöhemmin).
MILLOIN: Torstaina 28.10. klo 14.15-15.45
MIKSI: Koska nyt päästään keskustelemaan kopoaiheista livenä!

Kupillinen kopoa on tapahtumakonsepti, jonka tarkoituksena kerätä yhteen kopo-/opintovastaavat, hallopedit ja muut koposta kiinnostuneet keskustelemaan yhdessä ajankohtaisista koulutuspolitiikan kysymyksistä. Lisäksi tapahtumissa koulutetaan järjestöjen koulutuspoliittisen sektorin toimijoita. Jotta tapahtumat ovat mahdollisimman hyödyllisiä, kuuntelemme kopotoimijoiden toiveita tapahtumien sisällölle.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nokia
Exove
Vincit
Kolmiobileet
Netum
Gofore
Sofia Digital
Eficode
Insta
TEK
Digia
Nitor
Loimu
Futurice
Knowit
Solita
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste