AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Wakeone Excu
PaikkaHämeenkatu 16 A 11
Aikato, 11.11.2021 klo 17:00 - to, 11.11.2021 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 01.11.2021 klo 12:00 - su, 07.11.2021 klo 23:55, Ilmainen

Tervetuloa excursiolle 11.11.2021 Wakeonelle!

Wakeonella työskennellään pääsääntöisesti web-kehityksen, datan sekä AWS:n parissa, mutta talosta löytyy myöskin oma Unity- sekä 3D-tiimi. Tervetuloa tutustumaan yritykseemme sekä kuulemaan työntekijöidemme urakokemuksista Wakeonella!

Luvassa hyödyllisiä vinkkejä työelämään, AWS-workshop sekä tietenkin ruokaa, juomaa ja hengailua hyvässä seurassa! Tarjoiluissa on pyritty huomioimaan erityisruokavalioita (Glut, kasvis, Lakt.) Tapahtuma sopii kaikille Luuppilaisille.

HUOM: Älä osallistu tapahtumaan mikäli olet kipeä, tai sinulla koronan tai muun vastaavan taudin kaltaisia oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle.

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

Luupin yhteyshenkilö: Jecce (jesse.heinonen@luuppi.fi)
TG: @Jecce

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Gofore
Solita
Exove
Nokia
Digia
Sofia Digital
Loimu
Nitor
Insta
Kolmiobileet
Knowit
Netum
Eficode
Futurice
TEK
Vincit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste