AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Netum-excu
PaikkaYliopistonkatu 58 B, 33100 Tampere
Aikake, 03.11.2021 klo 17:00 - ke, 03.11.2021 klo 20:00
Ilmoittautuminen jäsenillela, 23.10.2021 klo 10:00 - to, 28.10.2021 klo 10:00, Ilmainen

LIVE-Excut tulevat jälleen! MITÄ, MISSÄ, MILLOIN??

 

Luupin yhteistyökumppani Netum järjestää excursion toimistollaan Yliopistonkadulla 3.11.2021! Tervetuloa tutustumaan Netumiin yrityksenä ja kuulemaan netumilaisten uratarinoita sekä osallistumaan pieneen workshoppiin, jossa pääset ideoimaan erästä sovellusta ja esittelemään tuotokset illan päätteeksi. Tuhdin tietopaketin lisäksi tarjolla on ruokaa, juomaa ja rentoa yhdessäoloa. Tapahtuma on suunnattu kaikille Luuppilaisille, joten olethan nopea, jotta saat paikan itsellesi!

Psst! Fukseille on tapahtumasta tarjolla lärpäkepisteitä!

Illan agenda:

  • Päivi Yli-Olli (Head of Design) ja Ari Halmes (Product Owner, Project Manager and Team Leader) kertovat hieman urastaan ja muutamista isommista hankkeista
  • Luupin oma tuutorvastaava Helen Konttinen (Junior UX Designer) kertoo, miten on päässyt Netumille töihin, mitä teki kesällä ja miten ura jatkuu nyt opiskelun ohessa.
  • Workshop
  • Ruokaa, juomaa ja hengailua! <3


Netumin toimisto löytyy yliopiston vierestä, yliopistonkatu 58 B toisesta kerroksesta. Kokoonnumme sisäpihalle klo 16:55 ja siirrymme siitä yhdessä toimistolle.

HUOM: Älä osallistu tapahtumaan, mikäli olet kipeä, tai sinulla koronan tai muun vastaavan taudin kaltaisia oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle.

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

Exculla otetaan kuvia ja niitä saatetaan julkaista Luupin verkkosivuilla tai sosiaalisen median alustoilla. Jos et halua omaa kuvaasi julkaistavan, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä tai lähetä viesti yhteyshenkilölle alla olevaan sähköpostiin.

Luupin yhteyshenkilö:

Miranda Grönlund (TG: @mirandamelanie)

miranda.gronlund@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Digia
Nokia
Exove
Eficode
Gofore
Kolmiobileet
Vincit
Futurice
Knowit
Sofia Digital
TEK
Insta
Solita
Netum
Nitor
Loimu
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste