AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Pikkujoulut
PaikkaNokian Kerhola, Souranderintie 13 Nokia
Aikala, 04.12.2021 klo 18:00 - la, 04.12.2021 klo 23:55
Ilmoittautuminen jäsenilleke, 17.11.2021 klo 15:00 - to, 18.11.2021 klo 23:59, 20€

Kenties Luuppi-vuoden odotetuin tapahtuma, pikkujoulut, tulevat taas pitkästä aikaa! Pikkujoulut järjestetään tänä vuonna lauantaina 4.12. Nokian kerholassa (Souranderintie 13, Nokia).

Sisäänpääsy pikkujouluille kustantaa luuppilaisille 20 euroa, ja se sisältää ruoka- ja juomatarjoilun paikan päällä sekä bussikuljetuksen Tampere-talolta tapahtumapaikalle ja sieltä jatkopaikalle. Pikkujouluilla on tiedossa erilaisia ohjelmanumeroita, musiikkia sekä loistava tunnelma! Pikkujoulujen juomatarjoiluista löytyy molempia, alkoholillisia ja alkoholittomia vaihtoehtoja. 

Huomioithan ilmoittautuessa että tilanteen vaatiessa voimme joutua tarkistamaan koronapassit pikkujoulujen osallistujilta, jotta voimme järjestää tapahtuman. Tästä ilmoitetaan tarvittaessa myöhemmin. 

Pikkujoulujen osallistujat saavat myös mahdollisuuden hankkia lipun pikkujoulusillikselle ennen muita. 

Ilmoitathan erityisruokavaliostasi viimeistään 18.11. !

Pukukoodi pikkujouluille on tumma puku. Pukukoodia ei ole kuitenkaan tyypillisesti stressattu liikaa, joten sen takia ei kannata jättää osallistumatta! Pukukoodi ei ole rajoittava tekijä pikkujouluihin osallistumiseen.

Itse pikkujoulut järjestetään Nokian kerholassa. Sinne kuljetukset lähtevät Tampere-talolta porrastetusti viidellä bussilla, joista ensimmäiset bussit lähtevät 16:20, 16:30 ja 16:45. Kaksi viimeistä bussia pikkujouluille lähtevät 17:20 ja 17:30, tai heti kun bussit tulevat täyteen. 

Istumapaikat on mitotettu niin että bussit tulisivat täyteen, joten toivomme, että saavut paikalle hyvissä ajoin, jotta bussien järkevä täyttö onnistuu. Pahoittelemme jo etukäteen järjestelystä aiheutuvaa odottelua. Paikan päällä itse juhla alkaa noin 18:10, mutta juhlan alkua odotellessa järjestetään myös pienet 2020 pikkujoulut Kerholan aulassa.

Pikkujoulujen ohjelma on perinteinen ja siihen kuuluu mm. muutama puhe, pientä kisailua, palkintojen jakoa, jouluruoka ja bändi. Jatkoille kuljetukset toimivat myös porrastetusti viidellä kuljetuksella ja niistä ensimmäinen lähtee viimeistään 22:50. Tänä vuonna jatkopaikkana toimii Bricks, jossa pikkujouluja voi jatkaa jopa viiteen asti. Sisäänpääsee narikan hinnalla näyttämällä ohjelmalehtistä.

Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen pikkujouluihin, voit osoittaa ne suoraan tapahtumatiimille! Olemme tavoitettavissa sähköpostitse: tapahtuma@luuppi.fi 

#luuppiry #luuppijoulu21

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Insta
TEK
Nokia
Nitor
Kolmiobileet
Sofia Digital
Eficode
Digia
Netum
Knowit
Loimu
Exove
Vincit
Gofore
Solita
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste