AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma 2020 Fuksien haalarimerkkipaketti
PaikkaEtänä
Aikake, 30.06.2021 klo 14:00 - ke, 30.06.2021 klo 14:15
Ilmoittautuminen jäsenilleke, 23.06.2021 klo 12:00 - ke, 30.06.2021 klo 23:59, Ilmainen

Luupin yritystiimi on suunnitellut ja toteuttanut Siili Solutionsin ja Futuricen kanssa haalarimerkkien yllätyspaketin viime vuonna opintonsa aloittaneille. Tilaa itsellesi haalarimerkkipaketti ilmoittautumalla tähän tapahtumaan. Paketti on täysin ilmainen ja se toimitetaan kirjeenä suoraan kotiin asti. Tämä on ainutkertainen tilaisuus saada viime vuonna aloittaneille opiskelijoille erikoispainoksena Siilin kanssa yhteistyössä teetetty haalarimerkki! Merkissä on teemana 2020-2021 lukuvuonna opiskelu. Lisäksi paketti sisältää Futuricen juuri tätä varten suunnitteleman uuden merkin ja liudan muita yhteistyökumppanien ja -järjestöjen merkkejä! Tämä on henkilökohtainen tarjous vain sinulle (ja n. sadalle muulle) ja tilaisuus on tarjolla vain ilmoittautumisen päättymiseen asti.

Paketin tilaukseen voi ensimmäisen viikon ilmoittautua vain viime vuonna opintonsa aloittaneet. Ilmoittautuminen aukeaa muille, mikäli kaikki paketit eivät ole menneet ensimmäisen viikon aikana. Paketin toimittamista varten tarvitaan 1) toimitusosoite (sisältäen raput ja asunnon numerot), 2) postinumero ja 3) postitoimipaikka.

Huom! Jos osoitetiedot ovat puutteelliset, pakettia ei voida toimittaa. Paketit toimitetaan kesä- ja heinäkuun vaihteessa.

 

Lisätietoja:

Pakettiin liittyvissä kysymyksissä vastauksia saat sähköpostilla osoitteesta kaisa.sormunen@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Netum
Loimu
Solita
Exove
Insta
TEK
Nitor
Knowit
Nokia
Gofore
Vincit
Sofia Digital
Digia
Eficode
Futurice
Kolmiobileet
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste