AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luupin KesäAATU
PaikkaSorsapuisto
Aikala, 05.06.2021 klo 12:00 - la, 05.06.2021 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenillesu, 23.05.2021 klo 16:00 - pe, 04.06.2021 klo 19:08, 5€

Luuppi järjestää tänäkin vuonna legendaarisen Akateemisen Aurajokilaivuritutkinnon Tampereella lauantaina 5.6. Klo 12 alkaen! Tapahtumassa on yhteistyössä mukanana Plevna! Tapahtuma kulkee nimellä KesäAATU! Luuppi tarjoaa suoritusta varten muutamat juomat, puistoetkot ja “suorituskartan”. Mikäli päivän sääennuste näyttää kuitenkin uhkaavalta saatetaan tapahtuma siirtää tai keksiä muu ratkaisu.

Normaalisti akateeminen Aurajokilaivuritutkinto (kavereiden kesken AATU) on vuosittain toukokuussa järjestettävä valtakunnallinen opiskelijatapahtuma, joka kerää lukuvuottaan päättäviä tulevaisuuden toivoja kaikista maamme kolkista Suomen Turkuun nauttimaan virvokkeita keväisen Aurajoen historialliseen miljööseen.

Tänä vuonna AATUn suorittaminen onnistuu näppärästi vaikka kotisohvalta! Tutkintoaikaa on pidennetty aiemmista vuosista poiketen heinäkuun loppuun (31.7.) saakka. Tutkinnon suorittaminen alkaa hankkimalla osallistumiseen oikeuttava lippu Kide.appista. Liput 5€ kappale sis. tutkintomerkin hyväksyttyä suoritusta vastaan ja postikulut Suomen sisällä. Joudut siis hankkimaan lipun itse!

Tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta aatu.fi, mutta lyhyesti nappaa jokaisesta erilaisesta nauttimastasi virvokkeesta selkeä kuva, jossa näkyy valmistaja esim. tölkki tai pullo kannattaa sisällyttää kuvaan

Luuppi tarjoaa tätä suoritusta varten muutamat juomapaketit 50 osallistujalla huokeaan 5€ hintaan joko holillisen tai holittoman, jotka maksetaan tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä HUOM paketti ei sisällä AATU-lippua vaan se täytyy ostaa itse. Mukana on myös Plevna, jolta tuotteet tulevat! Plevnan tuotteista löydät tietoa täältä.

 

Holillinen sisältää: 

Plevnan vaalea Pils

Plevnan Tomahawk

Plevnan Panimosima

 

Alkoholiton sisältää: 

Happy Joe päärynä

Kukko Tumma

Heineken

 

Juomat voi siis halutessaan noutaa ja nauttia täysin kotoa käsin. Paketin mukana tulee myös naposteltavaa (sipsiä / karkkia) sekä suorituskartta paikoista, joita on tarkoitus hajautetusti kierrellä. Mikäli sinulla on erityisruokavalioita, niin ilmoita näistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Paketit voi noutaa 5.6. klo 12-13 välillä keskusta kampukselta Luupin toimiston vierestä ulkona joko itse tai kaveri, joka on ilmoitettu järjestäjälle etukäteen. Mikäli aika ei mitenkään käy tulee tästä ilmoittaa järjestäjälle hyvissä ajoin, muuten paketit katsotaan noutamattomiksi ja ne annetaan eteenpäin. 

Pakettien noutamisen jälkeen on tarkoitus siirtyä Sorsapuistoon etkoilemaan Telegrammissa ilmoitettuun kohteeseen ennen siirtymistä suorituskartan merkittyihin paikkoihin noin klo 16 aikoihin. Tarkoitus on siis saada vähän normaalia AATU-fiilistä näiden puitteissa.

 

Aikataulu:

12.00 pakettien nouto Sorsapuistosta

13.00 pakettien nouto päättyy ja siirrytään etkoilemaan Sorsapuistoon

16.00 aletaan siirtyä suorituskarttojen paikkoihin

22.00 annisekeluravintolat menevät kiinni

 

Osallistujille lähetetään vielä erikseen tarkemmat ohjeet sähköpostilla sekä linkki ohjeisiin jaetaan tähän tapahtuma kuvaukseen.

Kysymyksiin saat vastauksia vastuuhenkilöltä Veeti Ahvoselta Telegrammista @hiVenen_vetoA tai sähköpostilla veeti.ahvonen@luuppi.fi

 

Tervetuloa mukaan!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
Gofore
Knowit
Futurice
Kolmiobileet
Eficode
Netum
Digia
Exove
Loimu
Nokia
TEK
Insta
Solita
Vincit
Sofia Digital
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste