AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luupin Online-kekkerit
PaikkaTeams
Aikala, 12.12.2020 klo 18:00 - la, 12.12.2020 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenilleti, 08.12.2020 klo 12:00 - pe, 11.12.2020 klo 23:55, Ilmainen

Mitä: Luupin Online-kekkerit

Missä: Teams

Milloin: 12.12. Klo 18-22

Ilmoittautuminen: Alkaa 8.12.2020 klo 12 ja päättyy 11.12.2020 (hinta 0€)

Tervetuloa juhlistamaan eriskummallisen vuoden päätöstä Luupin Online-kekkereihin 12. joulukuuta kello 18 alkaen! Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 8.12.2020 klo 12. Osallistuminen on ilmaista!

Tapahtuma järjestetään etätoteutuksena Teamsissa, mutta osallistujia kannustetaan muodostamaan omat pienryhmänsä, kerääntymään ryhmän kanssa samaan paikkaan ja liittymään tapahtumaan yhdessä. Illan aikan on luvassa perinteistä pikkujouluohjelmaa, kuten uuden hallituksen esittely, pientä kisailua sekä uutena ohjelmana minikokoiset etäsitsit! Muista varata sitsiosuuteen omat virvokkeet ja laulukirjat!

Jokainen osallistuja ilmoittautuu yksilönä Luupin sivuilta, mutta mahdollisuuksien mukaan toivotaan, että pienryhmät pystyvät käyttämään yhteisesti Team-yhteyttään.

Kerro tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokenttään, keiden / minkä ryhmän kanssa olet osallistumassa tapahtumaan. Suositeltava ryhmäkoko on 6-8 ihmistä. Voit osallistua myös pienemmällä kokoonpanolla tai yksin. Mikäli haluat osallistua tapahtumaan ryhmän kanssa, mutta sinulla ei ole tiedossa ryhmää, johon liittyä, voit ilmoittaa siittä ottamalla yhteyttä järjestäjiin osoitteen tapahtuma@luuppi.fi kautta. Täten voimme pyrkiä järjestämään mahdollisuuden ryhmäytymiselle.

Kannustamme ryhmiä pukeutumaan teema-asuihin, mutta pukukoodi on vapaaehtoinen.

Järjestetyn osuuden päättyessä halukkaat voivat jatkaa iltaa Luupin Discordissa tai jatkaa juhlia omassa pienporukassaan.

Muistattehan pienryhmissä noudattaa hyvää käsihygieniaa ja huolehtia turvaväleistä. Ethän osallistu ryhmiin, jos sinulla on minkäänlaisia koronaoireita tai olet viranomaisten määräyksellä karanteenissa!

HUOM: tapahtumaan on jaettu Teams-linkki Luupin sivuilla ilmoittamaan sähköpostiin. Mikäli sinulla tai teidän ryhmästänne kellään ei ole linkkiä, laita viestiä osoitteeseen tapahtuma@luuppi.fi tai Telegrammissa @Jecce


Jos herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Luupin tapahtumatiimiin sähköpostitse tapahtuma@luuppi.fi.

Nähdään kekkereissä!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Vincit
Loimu
Eficode
Nokia
Sofia Digital
Solita
Gofore
Nitor
TEK
Knowit
Digia
Netum
Exove
Insta
Futurice
Kolmiobileet
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste