AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Rare excu
PaikkaPolttimonkatu 4
Aikato, 01.10.2020 klo 18:00 - to, 01.10.2020 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenilleti, 22.09.2020 klo 12:00 - ti, 29.09.2020 klo 23:55, Ilmainen

Miten työskentely IT-alalla eroaa konsulttitalon, tuotetalon, freelancerina toimimisen tai yrittäjyyden välillä? Mitkä muut taidot kuin ajankohtaisten teknologioiden osaaminen auttaa uralla ja ensimmäisen työpaikan löytämisessä? Entä mikä on Rare?

Näitä kysymyksiä pyörittelemme Raren exculla 1.10. kello 18 alkaen. Lue ensimakua Raresta alta ja tule kanssamme exculle keskustelemaan ja katsomaan millainen meininki on nuoressa luuppilaisessa firmassa!

 

Mikä Rare?

Rare on nuori webbidevaamiseen keskittynyt luuppilainen konsulttilafka. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen ympäristön työskentelyyn sekä oppimiseen, ja uskomme, että asiakasprojektit täytyy miettiä tarkasti kullekin työntekijälle: projektin täytyy olla mieluisa ja tukea työntekijän uraa ja kehitystä. Panostamme Rarella ketterään ohjelmistokehitykseen, yhdessä tekemiseen, positiiviseen asenteeseen ja jatkuvan kehittymisen tukemiseen.

Lue lisää Raresta rare.fi ja tutustu lisää Raren meininkiin Raren instagramissa @rarekoodaa

 


HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

Luupin yhteyshenkilö:
Paavo Keski-Orvola
yritys@luuppi.fi
+358 408552651

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
Vincit
Knowit
Exove
TEK
Futurice
Eficode
Kolmiobileet
Gofore
Digia
Loimu
Insta
Sofia Digital
Netum
Solita
Nokia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste