AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Cyberpunk sitsit
PaikkaMessukylänkatu 47, 33700 Tampere
Aikato, 17.09.2020 klo 18:00 - to, 17.09.2020 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenilleto, 03.09.2020 klo 12:00 - su, 13.09.2020 klo 15:00, 12€

MITÄ: Fuksisitsit teemalla Cyberpunk
MISSÄ: Messukylän työväentalo, Messukylänkatu 47, 33700 Tampere
MILLOIN: Torstaina 17.9.2020. Ilmoittautuminen alkaen 3.9.

MITKÄ SITSIT?

Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan ja lauletaan juomalauluja. Luupin sitseillä on perinteisesti pukeutumisteema, joka ei kuitenkaan ole pakollinen - tärkeintä on pitää hauskaa! Sitseillä vallitsevat omat sääntönsä, jotka toastit, eli sitsien laulunjohtajat ja seremoniamestarit, selittävät kyllä juhlan alussa. Myöhästyminen on rangaistavaa, joten ole paikalla ajoissa tai ilmoita myöhästymisestä hyvine syineen etukäteen!

Sitsien teemana on Cyberpunk - High tech, low life. Teeman alle kokoontuu useammanlaisia tapoja pukeutua. Sanotaankin, että Dystopisessa Cyberpunkin maailmassa Ihmisten tyyli ja pukeutuminen sekä itsensä muokkaus on tapa ilmaista omaa arvoaan ja sosiaalista asemaa. Siinä missä nykypäivänä tuunataan omaa autoa, rahaa käytetään itsensä tuunaamiseen. Suurin osa ihmisistä elää köyhyysrajan alapuolella ja suurimmat rikkaudet ovat vain erittäin pienen prosentin käytössä.

Mikäli pukeutuminen ja asun valinta mietityttää sitseille tultaessa, voi tyyleihin tutustua mm. seruaavista linkeistä. Voit myös löytää hyviä inspiraatiota pukeutumiselle googlaamalla cyberpunk styles. tms.

Näistä voi ottaa mallia mm. pukeutumisessa, sillä sitsien ohjelmankuvaan kuuluu myös Cyberpunk -pukukisa, joiden voittaja palkitaan sitseillä! Tapahtumaan suositellaan siis lämpimästi pukeutumaan johonkin Cyberpunkin maailmaan liittyvään tyylisuuntaan.

Tuletko paikalle 90-luvun urheiluasussa, Tyylikkäässä edgerunner-takissa vai puku päällä megakorporaation edustajana on täysin päätettävissäsi. Kenties löydät itsellesi teknologiaa, jota voit ylläpitää asusteiden kanssa.

Sitsit järjestetään torstaina 17.9.2020 Messukylän Työväentalolla ja mukaan mahtuu noin 100 henkilöä.

Ilmoittautuminen sitseille aukeaa 3.9.2020 klo 12 ensiksi fukseille ja yhdelle tuutorille per ryhmä. Ilmoittautuminen aluksi vain toimistolla.
9.9. klo 15 ilmoittautuminen aukeaa koko jäsenistölle ja ilmoittautua voi myös suoraan nettisivulta.

Sitsien hinta on 12€ ja siihen kuuluu laulujen, ruokien ja juomien lisäksi ohjelmanumeroita, leikkimielisiä kilpailuita, esityksiä sekä mahdollisesti mukavia rangaistuksia. Tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä voit valita, haluatko alkoholillisen (kalja/siideri + shotit) vai alkoholittoman (Nokian panimon alkoholittomia virvokkeita) vaihtoehdon juomille. Juomia on tarjolla 3 per osallistuja, mutta omiakin saa olla mukana.

HUOM: Älä osallistu tapahtumaan mikäli olet kipeä, tai sinulla on edes pieniä koronan tai muun vastaavan taudin kaltaisia oireita!

Suomen valtion linjausten mukaisesti keltaiseksi ja punaiseksi luokitelluista riskimaista tulevia kielletään myös
osallistumasta tapahtumiin.

Jatkot

Cyberpunk-sitsien jatkot jatkuvat jokaisella vapaavalintaisessa paikassa. Virallisia jatkoja ei tapahtumalle ole.

#JecceSoittiKolmiotPeruttu

Mikäli sinulle herää kysymyksiä sitseihin liittyen, ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään:

Jesse "Jecce" Heinonen // Eveliina "Meidän Eve" Toivanen
Tapahtuma@luuppi.fi
044-0689800

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Sofia Digital
Knowit
Gofore
Futurice
Exove
Loimu
Digia
TEK
Eficode
Insta
Netum
Solita
Nokia
Nitor
Kolmiobileet
Vincit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste