AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Etteplan MOREn Tammisauna goes Helmisauna
PaikkaTampellan Panoraamasauna (Tampellan esplanadi 11)
Aikato, 13.02.2020 klo 17:30 - to, 13.02.2020 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 27.01.2020 klo 14:00 - to, 06.02.2020 klo 10:00, Ilmainen

Etteplan MOREn talvinen saunailta TiTen ja Luupin opiskelijoille järjestetään jo viidettä kertaa! Tänä vuonna ajankohta on torstai 13.2. klo 17.30-22 ja paikka Tampellan Panoraamasauna (Tampellan esplanadi 11). 

Tällä kertaa ohjelmassa on ammatillinen tietopläjäys myöhemmin paljastettavasta aiheesta! Toteutustavan vuoksi osallistujien määrä on rajatumpi ja tapahtuma kohdennetaan ensisijaisesti pidemmällä opinnoissaan oleville – toivomme siis, että sinulla on jo kandin paperit taskussa tai ainakin lähestulkoon hyppysissä. Tuhdin asiasisällön lisäksi luvassa on tietenkin myös ruokaa, juomaa ja lämpimät lauteet sekä MORE-tietoa ja rentoa meininkiä!

Vahvistamme osallistumisesi ja lähetämme ohjeet paikalle saapumisesta ja muista käytännön asioista lähempänä tapahtumaa. MOREen pääset tutustumaan jo etukäteen kotisivuillamme www.etteplanmore.com. Löydät meidät myös Facebookista (www.facebook.com/EtteplanMORE/) ja Instagramista (@etteplanmore).

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin saa sähköpostitse Jani Tikalta (jani.tikka@etteplanmore.com).

Lämpimästi tervetuloa!

Mikä MORE?

Me Etteplan MORElla teemme erinomaisia ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja uniikilla osaamisella. Palvelualueemme kattavat oikeastaan kaiken, mitä digitaalisessa hankkeessa voi tarvita! Tunnemme teollisuuden, kaupan ja maksamisen sekä logistiikan ja liikenteen toimialat, ja uteliaina asiantuntijoina opimme nopeasti uutta.

Etteplan MORElla on toimistot Tampereella Hermiassa ja Tulli Business Parkissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Helsingissä. Rennossa porukassamme työskentelee jo yli 200 ohjelmistoalan osaajaa, ja haemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme. Tutustu avoinna oleviin paikkoihimme osoitteessa https://www.etteplanmore.com/meille-toihin !


HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

 

Luupin yhteyshenkilö:

Veeti Ahvonen

yritys@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Digia
Insta
Eficode
Nokia
Vincit
Solita
Kolmiobileet
Nitor
Futurice
Loimu
Sofia Digital
Exove
Netum
Knowit
Gofore
TEK
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste