AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luuppikyykkä 2020
PaikkaHakametsän hiekkakenttä
Aikato, 16.01.2020 klo 15:45 - to, 16.01.2020 klo 21:00

Jo vuodesta X järjestetty Luuppikyykkä-turnaus on jälleen täällä! Luuppi kaipaa kyykän mestareita myös vuodelle 2020. Pääset osoittamaan kyykkätaitosi torstaina 16.1. Hakametsän kentällä ja pöllyyttämään toivon mukaan kyykkiä olan takaa.

Kisat alkavat kello 16:00, mutta ole paikalla viimeistään 15:45, jotta pelit oikeasti ehditään aloittamaan ajoissa. Turnaus jaetaan kolmeen tai neljään alkulohkoon ilmoittautuneiden joukkueiden määrästä riippuen. Alkulohkojen jälkeen pelataan semifinaali, jonka jälkeen finaali ja pronssipeli. Vaikkei pelaaminen innostaisikaan, kannattaa paikalle tulla kannustamaan suosikkijoukkueitaan!

Ilmoittautuminen alkaa 3.1. 12:00 osoitteessa www.luuppi.fi/kyykka ja päättyy 15.1. 22:00  Joukkueessa tulee olla neljä pelaajaa, muunlaisesta joukkuekoosta kannattaa ottaa yhteyttä päätuomariin (kyykka@luuppi.fi)

Jatkosaunana toimii Wanha posti(Pellavatehtaankatu 10 B). Sauna aukeaa klo 17.00. LuuppiKyykän voittajajoukkueelle ei ole luvassa pelkästään mainetta ja kunniaa, vaan myös mahtava palkinto!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Insta
Digia
Nokia
Vincit
Eficode
Solita
Nitor
Netum
Exove
Knowit
Loimu
TEK
Kolmiobileet
Sofia Digital
Gofore
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste