AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Kolmiot
PaikkaPoro & Ranta
Aikato, 30.01.2020 klo 22:00 - pe, 31.01.2020 klo 05:00

Vuosi on taas vaihtunut, mutta Kolmiot eivät ole kadoneet minnekään! Vedä siis kaapista päällesi kolmella raidalla koristeltuja vaatteita, kerää kaverisi kasaan ja suuntaa Indecsin, Luupin ja Staabin isännöimille Slav Squat Kolmioille Ravintolamaailma Rantaan & Poroon. Luvassa on tämän vuosikymmenen ensimmäiset Kolmiobileet, joita et halua missata!

Bileiden ikäraja on K18. Kolmen euron ennakkolipulla varmistat pääsysi näihin huikeisiin Slav Squat Kolmioihin! Ennakkolippuja saa myös Kide.app -sovelluksesta hintaan 3,30€.
Ovelta ostettuna lippu maksaa 5€. Narikkarahaa (3€) kannattaa varata mukaan käteisenä ja jätäthän reppusi kotiin, jotta vältytään turhilta jonoilta.

Opiskelijaystävälliset hinnat ovat perinteiseen tapaan voimassa koko yön! Muista myös paluukuljetukset Hervantaan klo 2.30 ja 3.30 hintaan 2 euroa. Bussit lähtevät Suvantokadulta ja reittinä on Messukylä - Lukonmäki - Hervantakeskus.

Seuraathan Kolmiota sosiaalisessa mediassa saadaksesi tiedon ensimmäisenä uusista päivityksistä, eduista ja tapahtumista.

🔺 Nähdään Kolmioilla! 🔺

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Loimu
Solita
Insta
Exove
Gofore
Vincit
Sofia Digital
TEK
Kolmiobileet
Knowit
Eficode
Nitor
Netum
Futurice
Digia
Nokia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste