AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Pikkujoulut
PaikkaNokian kerhola, Souranderintie 13, 37100 NOKIA
Aikape, 29.11.2019 klo 17:00 - la, 30.11.2019 klo 04:00
Ilmoittautuminen jäsenillepe, 01.11.2019 klo 16:00 - to, 28.11.2019 klo 23:55, 20€

Kenties Luuppi-vuoden odotetuin tapahtuma, pikkujoulut, lähestyvät! Pikkujoulut järjestetään tänä vuonna perjantaina 29.11. Nokian kerholassa (Souranderintie 13, Nokia).

Sisäänpääsy pikkujouluille kustantaa luuppilaisille 20 euroa, ja se sisältää ruoka- ja juomatarjoilun paikan päällä sekä bussikuljetuksen Tampere-talolta tapahtumapaikalle ja sieltä jatkopaikalle. Pikkujouluilla on tiedossa erilaisia ohjelmanumeroita, musiikkia sekä loistava tunnelma! 

Ilmoitathan erityisruokavaliostasi viimeistään 15.11.!

Pukukoodi pikkujouluille on tumma puku tai smart casual. Pukukoodia ei ole kuitenkaan tyypillisesti stressattu liikaa, joten sen takia ei kannata jättää osallistumatta! Pukukoodi ei ole rajoittava tekijä pikkujouluihin osallistumiseen.

 

Tapahtumainfo:

Pian pääsemme nauttimaan pikkujoulujen (29.11.) riennoista ja nyt onkin korkea aika ilmoittaa niihen liittyvät tiedot. Ensinnäkin itse pikkujoulut järjestetään Nokian kerholassa. Sinne kuljetukset lähtevät Tampere-talolta porrastetusti viidellä bussilla, joista ensimmäinen bussi lähtee kello 17:00 ja viimeinen bussi lähtee 17:40. Istumapaikat on mitotettu niin että bussit tulisivat täyteen, joten toivomme, että saavut paikalle hyvissä ajoin, jotta bussien järkevä täyttö onnistuu. Pahoittelemme jo etukäteen järjestelystä aiheutuvaa odottelua. Paikan päällä itse juhla alkaa noin 18:10. Pikkujoulujen ohjelma on perinteinen ja siihen kuuluu mm. muutama puhe, pientä kisailua, palkintojen jakoa, jouluruoka ja bändi. Jatkoille kuljetukset toimivat myös porrastetusti viidellä kuljetuksella ja niistä ensimmäinen lähtee 22:30. Paluubussi järjestely selitetään juhlassa. Tänä vuonna jatkopaikkana toimii Bricks, jossa pikkujouluja voi jatkaa jopa viiteen asti. Sisäänpääsee narikan hinnalla ja ovella toimintaan kerrotaan ohjeet jatkotbusseissa.

 

TL;DR:
 
Meno: Viidellä bussilla porrastetusti Tampere-talolta, joista ensimmäinen lähtee 17:00 ja viimeinen 17:40. Bussit tulee saada täyteen, joten saavu ajoissa. Anteeksi aiheutuvasta odottelusta.
 
Juhla: Alkaa noin 18:10. Ohjelmassa mm. puheita, pientä kisailua, palkintojen jakoa, jouluruokailu ja bändi.
 
Paluu/Jatkot: Ensimmäinen bussi kohti jatkoja lähtee kello 22:30 ja takaisinpäinkin matkustetaan porrastetusti viidessä erässä. Jatkopaikkana tänä vuonna toimii Bricks ja sisään pääsee narikan hinnalla. Sisäänpääsyyn liittyvistä yksityiskohdista kerrotaan jatkobusseissa.
 

 

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen pikkujouluihin, voit osoittaa ne suoraan tapahtumatiimille! Olemme tavoitettavissa sähköpostitse: tapahtuma@luuppi.fi

Facebook-tapahtuma

#luuppiry #luuppijoulu19

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Vincit
Nokia
Kolmiobileet
Knowit
Eficode
TEK
Insta
Nitor
Loimu
Sofia Digital
Solita
Exove
Digia
Gofore
Netum
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste