AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Gofore-excu
PaikkaKanslerinrinne 2
Aikato, 11.04.2019 klo 17:00 - to, 11.04.2019 klo 22:30
Ilmoittautuminen jäsenilleti, 26.03.2019 klo 15:00 - ke, 10.04.2019 klo 23:55, Ilmainen

Gofore Excursio. Haluatko mennä läpi muurista? Oisko kiva kaivaa tietokantaa? Voisiko tuossakin kuvassa olla piilossa kissa?

Gofore tarjoaa illan tietoturvan toisella puolella. Illan aikana pelataan penetraatio Capture The Flag -kilpailu, jossa tavoitteena on hyödyntää tietoturva-aukkoja ja saada joukkueelle pisteitä. Rima pidetään alhaalla, joten voit olla täysin ensikertalainen hommassa! Vaikeammissa tehtävissä haastetta luvataan kuitenkin myös kokeneimmille.

Tarjolla myös ruokaa, juomaa ja sauna. Ota oma läppäri mukaan. Voit myös valmiiksi asentaa Kali-linux distron esimerkiski virtuaalikoneeseen, tämä ei kuitenkaan ole mitenkään pakollista ja tehtäviä voikin ratkoa myös ihan perinteisillä työkaluilla.

 

Illan aikataulu:

Ovet auki 17.00

Ohjelma alkaa 17.15

Tapahtuma loppuu 22:30.

Paikan osoite Kanslerinrinne 2. Alhaalla ovipuhelin jossa lukee Pormestari ja siitä hissillä ylös 8. kerrokseen. Muista painaa nappia jossa lukee 8 tai pormestari.

 

Kalin asennusohjeet:

https://linuxconfig.org/how-to-install-kali-linux-on-virtualbox


HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

Luupin yhteyshenkilö:

Timo Tuulio (0504364748)

yritys@luuppi.fi

 

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Eficode
Loimu
Insta
Digia
Vincit
Sofia Digital
Nitor
Netum
Knowit
Nokia
Futurice
Exove
Solita
Gofore
TEK
Kolmiobileet
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste