AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luuppi ry:n vuosijuhlatoimikuntahaku
PaikkaSähköpostitse
Aikake, 10.01.2018 klo 13:00 - su, 21.01.2018 klo 23:55

Luuppi ry täyttää 50 vuotta vuonna 2019, joten isot juhlat ovat tulossa ja ne vaativat isot järjestelyt. Vuosijuhlia varten päätettiin hallituksen kokouksessa 9.1.2018 perustaa vuosijuhlatoimikunta ja sen haku alkaa nyt! Järjestelyt on tarkoitus aloittaa saman tien ja juhlat on perinteisesti pidetty keväällä. Tule mukaan toimikuntaan visioimaan ja tekemään näistä juhlista arvonsa mukaiset, jotka muistetaan pitkään!

Toimikuntaan haetaan päävastuussa olevaa johtajaa sekä toimikunnan muita jäseniä. Vuosijuhlatoimikunnan johtajalta edellytetään kokemusta suurten tapahtumien organisoinnista sekä selkeää visiota juhlien sisällöstä. Vuosijuhlatoimikuntalaiselta vaaditaan aktiivisuutta sekä kykyä suunnitella ja toteuttaa vuosijuhlat muun toimikunnan kanssa. Toimikunnan työtehtäviin kuuluu muun muassa tilojen varausta, ohjelman ja puhujien hankintaa juhliin sekä muiden juhlajärjestelyjen hoitamista.

Toimikunta toimii hakuajan lopusta vuosijuhliin asti, joten työ vaatii pitkäaikaisen sitoutumisen. Vuosijuhlatoimikunnan johtajan haku päättyy maanantaina 15.1. klo 12:00 ja muiden vuosijuhlatoimikuntalaisten haku päättyy sunnuntaina 21.1. klo 23:55.

Toimikunnan johtajahakemuksesta edellytetään esittelyn ja johtajaksi haluamisen maininnan lisäksi alustava suunnitelma vuosijuhlien kulusta, mainintoja aiemmista vastaavista järjestelytehtävistä sekä millaisen toimikunnan hän haluaisi.

Toimikuntalaisen hakemukseen tulee kirjoittaa esittelyn lisäksi tapahtumien järjestelytaidoista ja kokemuksesta sekä jokin idea, joka mielestäsi olisi toteuttamisen arvoinen näille vuosijuhlille.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen pj@luuppi.fi hakujen päättymisiin mennessä!

 

Luupin vuosijuhlista:

  • Luuppi rekisteröitiin yhdistykseksi Helsingin oikeusministeriössä 20. lokakuuta vuonna 1969
  • Poikkeuksellisesti verrattuna muihin ainejärjestöihin Luuppi ry on järjestänyt vuosijuhlia joka viides vuosi
  • Edelliset vuosijuhlat järjestettiin vuonna 2014 Cumulus Hotelli Pinjassa
kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Netum
Loimu
Insta
Kolmiobileet
Nitor
Exove
Sofia Digital
Nokia
Eficode
Digia
Vincit
Futurice
Gofore
TEK
Knowit
Solita
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste