AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Fysikerfest 2017 Kuopio
PaikkaKuopio
Aikape, 27.10.2017 klo 08:00 - su, 29.10.2017 klo 10:00
Ilmoittautuminen jäsenilleke, 11.10.2017 klo 17:00 - ke, 25.10.2017 klo 10:00, 21€

HUOM! Tapahtumaan ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti pe 6.10. klo 12 alkaen Hyeenan nettisivujen kautta!! Eli Luuppi ei osta tapahtumaan lippuja, vaan jokainen vastaa oman lippunsa ostamisesta

-----------------------------------------------------------

SFMO ry ja Hyeena ry kutsuvat kaikki Suomen fysiikan ja matematiikan opiskelijat viettämään vuoden 2017 Fysikerfestejä Kuopioon 27. - 29.10. Tuo maailman napa ja kalakukkojen luvattu kaupunki pitää sisällään huippututkimusyksikköjä, kansainvälisesti menestyneitä yrityksiä sekä erittäin kieroja savolaisia.

    Tänä vuonna Fysikerfesteillä tutustutaan luennoin lääketieteellisen, laskennallisen ja aerosolifysiikan saralta sekä excursioidaan Kuopion tutkimuskeskuksiin ja yrityksiin. Suomen 100. vuoden kunniaksi järjestämme myös luennon Matematiikasta ja Fysiikasta Suomessa. Illalla voi viettää aikaa sitsaten, juhlien, lautapelejä tai Magic: the Gathering:ä ainutlaatuisella tosimiesformaatilla pelaten. Järjestämme myös viralliset fyysikoiden ja maatikoiden kyykkämestaruuskisat, SFMO:n syyskokouksen, kansainvälisen PLANCKS-fysiikkakilpailun kansalliset karsinnat, posteriesittelyn sekä kaupunkisuunnistusta. Eikä tietenkään sovi unohtaa rentoa illanviettoa paljuillen, saunoen ja muiden kaupunkien opiskelijoihin tutustuen.

    Fysikerfesteille osallistuminen kustantaa 10 €, minkä lisäksi Fysikerfestien sitseille voi osallistua 11 €:lla. Majoittuminen kuuluu kymmenen euron osallistumismaksuun.

    Ilmoittautuminen Fysikerfesteille sekä sen oheisohjelmiin aukeaa perjantaina 6.10. kello 12:00 ja on auki sunnuntaihin 22.10 kello 23:59 saakka. Ilmoittautumisen sekä tapahtuman nettisivut aikatauluineen löytyvät oheisesta osoitteesta: http://www.hyeena.net/fysikerfest-2017/ (Sivustoa päivitetään syksyn edetessä).
    Fysikerfestin Facebook-tapahtuman löytää taas seuraavasta osoitteesta: https://www.facebook.com/events/1181352315315616/?fref=ts

    Tapahtumaan liittyvää informaatiota pommitetaan sähköpostitse sekä Facebook-tapahtumassa että nettisivuilla.

    Hyeena ry toivottaa kaikki tervetulleiksi Kuopioon tutustumaan täkäläisiin sekä muualta tulleisiin ja viettämään huisin hauskaa Fysikerfestiä!

----------------------------------

Lisätiedot

Meri Ahonen

SFMO-yhdyshenkilö

sfmo@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
Sofia Digital
Vincit
Knowit
Digia
TEK
Exove
Netum
Eficode
Solita
Loimu
Kolmiobileet
Futurice
Gofore
Insta
Nokia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste