AjankohtaistaYhdistysOpiskeluTutornetTapahtumatLiikuntaJulkaisutKeskusteluYritysyhteistyöYhteystiedot
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
Kuvagalleria
Videogalleria
Ehdota tapahtumaa
tapahtuma Tamyn kaupunkisuunnistus
PaikkaKeskusta
Aika13.09.2017 klo 16:00

Tamyn legendaarinen Kaupunkisuunnistus tulee taas!

Tamyn kaupunkisuunnistus on perinteinen, syksyn alkajaisiksi toteutettava leikkimielinen kisailu, joka järjestetään tänä vuonna 13.9. Suunnistuksessa pääasiassa uusista opiskelijoista koostuvat joukkueet kiertävät karttaansa merkittyjä tehtävärasteja ja tutustuvat näin sekä opiskelukaupunkiinsa että siellä toimiviin erilaisiin yhdistyksiin, jotka rasteja pitävät. Menestyksekkäimmin reittinsä kiertäneet joukkueet palkitaan illan päätösbileissä, johon sekä joukkueet että rastinpitäjät kokoontuvat jatkamaan rasteilun vauhdittamaa iltaa.

Kaiken kaikkiaan Kaupunkisuunnistuksessa on kyse itsensä peliin laittamisesta ja oikeanlaisesta asenteesta. Persoonallinen pukeutuminen ja varustautuminen on suorastaan suotavaa, ja takavuosina joukkueilla on useimmiten ollut myös jokin tunnuslause. Usein rastin voitto ei irtoakaan tyylipuhtaimmalla suorituksella vaan omalaatuisimmalla toiminnalla (tai rastinpitäjien lahjonnalla). Myös parhaiten pukeutunut joukkue sekä se joukkue, jolla on suunnistuksessa paras meininki, palkitaan päätösbileissä.

Kokoa siis joukkue ja ilmottaudu mukaan! Jos ei meinaa löytyä ryhmää, ilmottaudu tuutorillesi joka hoitaa sinut mukaan johonkin tiimiin!

Jatkot pidetään pakkahuoneella!
Lisätietoa Tamyn sivuilta

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Wapice
Eatech
TEK
Digia
Solita
MAL
Kolmiobileet
EY
Provad
WayOut-jäsenetu
Vincit
Studentwork
Accenture
Futurice
Sogeti
Reaktor
Gofore
Intopalo
Granite
Cybercom
Geniem
Academic Work
HSM
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.