AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Ajankohtaista
Käyntiosoite
Pii-Klubi
Yliopistonkatu 58b
33100 Tampere
Sijainti
Office hours
Maanantai-Torstai
klo 12.00-15.00
Ylläpito
Pikalinkit
Yliopiston pääsivu
Tampereen ylioppilaskunta
Sisu
WWW-sähköposti
Ruokalistat
Anna palautetta
uutinen Luupin tuutorihaku ensi syksyksi avattu!

Luupin tuutorihaku on nyt auki! Muisteletko kaivaten omia fuksia-aikojasi vai oliko sinusta tuutoroinnissa roimasti parannettavaa? Nyt voit itse vaikuttaa ja olla tekemässä uusien fuksien syksystä ikimuistoisen sekä auttaa fuksia sopeutumaan yliopistoelämään ja ennen kaikkea Luuppiin.

Tuutorilta vaaditaan intoa ja mielenkiintoa tutustua uusiin fukseihin, vastuullisuutta hoitaa tehtävänsä sekä hyvää asennetta opiskeluja kohtaan. Ei haittaa, vaikkei sinulla olisi aikaisempaa kokemusta tuutoroinnista, Tamy, SIS ja Luuppi kyllä kouluttavat sinusta tuutorin kevään aikana. Huomioithan, että syksyllä tuutorointi starttaa tiivistii jo viikkoa ennen yliopiston avajaisia ja jatkuu koko syyslukukauden.

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tutor@luuppi.fi maaliskuun aikana. Kerro viestissäsi nimesi, opiskelijanumerosi, opiskelujesi aloitusvuosi, pääaineesi ja valinnaiset aineesi. Lisäksi voit kertoa mahdollisesta aiemmasta kokemuksestasi sekä erityisosaamisestasi jossakin opintoihin liittyvässä (esim. opintotukiasiat, yliopiston sähköiset palvelut). Jos tahdot tuutorointiin liittyvät sähköpostit eri mailiin, kuin mistä ilmoittautumisen lähetät, kerro myös sähköpostiosoitteesi. Tuutorointi tapahtuu ryhmissä, joissa on 2-3 kolme tuutoria. Tätä varten saat esittää myös tuutoriparitoiveen, joka pyritään toteuttamaan tuutorivastaavan harkinnan mukaan.

Lisätty tiistaina 15. maaliskuuta 2016 klo 21:04

Takaisin

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Reaktor
Aplika
Accountor
Solita
Futurice
Nitor
Kolmiobileet
Knowit
TEK
Eficode
Gofore
Nokia
Loimu
Insta
Digia
Exove
Sofia Digital
Netum
Visma
aTalent
Vincit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste