AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Teatteri: Mustapukuinen nainen
PaikkaTampereen teatteri
Aikato, 23.10.2014 klo 19:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 06.10.2014 klo 12:00 - ma, 20.10.2014 klo 15:00, 20€
Jännitystä tihkuvassa kummitustarinassa nuori asianajaja Kipps lähetetään eriskummallisena erakkona pidetyn rouva Drablow’n hautajaisiin Ankeriasrämeeseen, kaukaiseen Englannin kolkkaan. Tuulenpieksemälle seudulle kuljetaan vain laskuveden aikaan. Pahaa aavistamatta Kipps saapuu selvittämään edesmenneen rouvan sotkuisia papereita ja asiakirjoja. Hän on täysin tietämätön traagisista salaisuuksista, jotka kätkeytyvät hylätyn talon suljettujen ikkunaluukkujen taakse. Vuosia myöhemmin Kipps palaa tuohon aikaan ja kertoo tarinansa näyttelijälle. Hän haluaa epätoivoisesti eroon painajaisista, jotka ovat piinanneet häntä vuosikymmenien ajan.

Susan Hillin kauhuromaaniin The Woman in Black perustuva näytelmä on mukaansatempaavin ja yllätyksellisin kauhutarina, mitä teatterissa on koskaan nähty. Tätä maailmankuulua näytelmää on esitetty Lontoossa jo 25 vuotta, ja siellä sen on nähnyt jo yli 7 miljoonaa katsojaa. Nyt Luuppi järjestää ekskursion Tampereen teatteriin katsomaan tätä näytelmää torstaina 23.10. klo 19. Liput tähän esitykseen maksavat Luupin jäsenille 20 euroa. Ilmottautuminen tapahtuu Luupin toimistolla.

HUOM! Jos olet saanut lukukauden alussa TAMYn tarjouslipun, jolla pääsee katsomaan näytelmää 10 euron hintaan, tuo se toimistolle ilmoittautuessasi mukaan. Tällöin tämä tapahtuma maksaa sinulle 8 euroa.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Sofia Digital
Eficode
TEK
Exove
Gofore
Loimu
Nokia
Nitor
Knowit
Vincit
Solita
Kolmiobileet
Insta
Digia
Futurice
Netum
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste