Luupin hallituslaiset ja toimarit 2015

PSX_20150309_174629

Kimmo Ronkainen

Puheenjohtaja

Olen Kimmo ja kotoisin Kuusamosta. Lopulta liiketalouden ja Oulun jälkeen tieni toi Tampereelle opiskelemaan tietojenkäsittelyä. Harrastan kaikenlaista liikuntaa jalkapallosta salibändyyn, sekä lukemista, lauta- että korttipelejä sekä kaikenlaista näpertelyä tietokoneella.

Mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Erään Eeva nimisen matematiikon, satelliittipuhelimen ja jääkylmää koodauskolaa.

PSX_20150313_121825

Tuomas Himmanen

Alumnivastaava, kyykkävastaava, TEK-yhdyshenkilö

Moi oon tilastotieteitä harrastava porilainen komea nuori mies… tai en enää ihan niin nuori.
Toimin eräänlaisena eläköityneenä taustahahmona, joka huutelee hallitukselle ja kertoo kuinka asioiden pitäisi olla. SILLOIN KUN MINÄ OLIN PUHEENJOHTAJA…

Mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Kirveen, laavun sekä pornoa.

PSX_20150313_123422

Tuomas Karjanlahti

Olen Luupin liikuntavastaava. Vapaa-ajallani torjun jalkapalloja ja urheilu on mulle muutenkin elämäntapa. Opiskelen tietojenkäsittelytiedettä, suurin syy tänne ajautumiseen oli se, että pystyn yhdistämään opiskeluni hyvin päivittäisen harjoittelun kanssa.

Yritän pitää Luupin liikuntatoiminnan pyörimässä, sekä muutenkin auttaa jäseniä löytämään yliopistomme tarjoamat liikuntapalvelut. Pyrin myös tiedottamaan sekä järjestämään joitain liikunnallisia tapahtumia. Tulkaa nykimään hihasta tai laittakaa mailia, jos on mitään Luupin tai yliopiston liikuntatoimiin liittyvää asiaa.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Kolme parasta kaveria.

PSX_20150313_121208

Cihan Bebek

Varapuheenjohtaja, ulkosuhdevastaava, tapahtumavastaava

Moi oon Keksike, ja oon 3. vuoden käpistelijä. Mä olen kiinnostunu tietskarijutuista, musiikista, oluesta, matkustamisesta, futurologiasta, teknologiasta ja kaikesta muusta diipistä ja flipauttavasta. Luupissa toimin aktiivina koska luuppilaiset on loistavaa porukkaa.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

1. iPod täynnä parasta musaa (+ hyvät kuulottimet)
2. Dune (kirja)
3. fläbä
Siel on sit parasta olla pistorasioita.

Kaj Torrkulla

Olen Kaj, tietojenkäsittelyn ihmeelliseen maailmaan päätynyt fysiikan alan ihminen. Luupissa vastaan toimiston tietotekniikasta sekä yhdistyksen verkkopalveluista.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

kirves, puukko, lapio

Arttu Nevalainen

Koulutuspolitiikka-, sosiaalipolitiikka ja tapahtumavastaava

Olen Arttu ja harrastan hallitusta sekä tietojenkäpistelyä.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Jos joudun viideksi vuodeksi hel*etilliselle saarelle niin lentopallon, backgammonin ja muumilimpparia.

PSX_20150309_115125-1312580671

Oona Lavikainen

Kolmiovastaava

Moi, oon Oona. Tykkään pastelliväreistä ja My Little Ponyista.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Haa, nyt voin korjata vastausta, jonka annoin Tähtiluuppilainen-haastattelussa! Sillon sanoin, että ottasin Harry Potter -kirjan, surffilaudan ja Olli Anetjärven messiin. Nyt haluun vaihtaa kirjan laitteeseen jolla voi kuunnella musiikkia, surffilaudan snorklausvälineisiin (oikeesti en ees tykkää surffata, jouduin vaan lukkoon kun tätä kysyttiin!) ja Ollin johonkin parempaan tyyppiin. Se kerto kaikki vitsinsä mulle jo tänään ja sitä paitsi se nukkuu liikaa ja ihan vääriin aikoihin. Nii.

Jonna Paksunen

Tapahtumavastaava

Moikka, oon Jonna. Tykkään ratsastaa (ensisijaisesti hepoilla) ja tanssahdella tangolla, ja Star Warskin on aika cool juttu mun mielestä. Ja bileet on ihan jees kans. Isona haluun olla crazy cat lady ja omistaa vähintään 10 kissaa, koska kissat on ikuisia.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Jouskarin nuolineen, mun sängyn ja unilelun.

PSX_20150309_173913

Atte Leppänen

Tapahtumavastaava

Hei, olen Atte eli Ade. Tykkään Kirkasta ja sodomiasta. Väittävät, että olen ihan mukava kunhan minuun tutustuu. Oikeasti olen kusipää, mutta siihen vaan tottuu.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Kolme boomarityttöä.

PSX_20150313_122515

Timo Tuulio

Tapahtumavastaava

Tietojenkäsittelytieteen fukseja, nautiskelemassa opiskelijaelämästä. Tykkään kaikennäköisistä asioista, erityisesti mielenkiintoiset asiat ovat mielenkiintoisia ja kauheen moni asia maailmassa on mielenkiintoista. Pelaamista, lukemista, mangaa, roolipelejä ja muutama larppikin.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Paperia ja kynän, lapion ja villieläinten kesyttämismanuaalin.

PSX_20150313_121518

Meri Ahonen

Olen Meri, Luupin tuutorivastaava ja opiskelen matematiikkaa, kemiaa, tietojenkäsittelyä ja kasvatustieteitä, sillä minusta tulee aineenopettaja! Tykkään auttaa fukseja kaikenlaisissa ongelmissa ja käydä pelailemassa futsalia yksikkömme tiimissä. :)

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Karkkia, pelikortit ja aurinkolasit.

PSX_20150309_175001

Olli Anetjärvi

Yritysvastaava

Olen Olli Anetjärvi ja opiskelen kolmatta vuotta tietojenkäsittelyä. Olen 90% positiivista asennetta ja 10% vettä.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Millennium Falcon, Pokemoneja ja kitara.

PSX_20150309_174309

Pyry Qvick

kv-vastaava, graafikko, toimittaja

Matematiikan fuksi, opettajaksi olisi tarkoitus valmistua sivuaineina tietojenkäsittely ja fysiikka. Vapaa-ajalla jonkkailen, netflixitän, jumitan koneella ja integroin. Myös teatteri, podcastit, kirjoittaminen ja kuvanmuokkaus ovat lähellä sydäntä. Lempivärini on vissiin sininen.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Podcast Addict, sellane juttu millä kerätään juomavettä ja vene.

DPP_0002

Miika Laurikainen

Yritysvastaava

Olen Miika ”Tewe” Laurikainen ja olen toisen vuoden tietojenkäsittelytieteilijä.
Opiskelujen ohella käyn ahkerasti töissä ja siksi olenkin aina toimistolla tai siellä ”toimistolla”, heh.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

GPS-Paikantimen
Aurinkovarjon
Kylmälaukullisen kaljaa ja naposteltavaa

PSX_20150309_173557

Lauri Mattila

Tapahtumavastaava

Nimi on Lauri ja ircistä löytää nikillä Delyon. Oon ensimmäisen vuoden tietojenkäpistelijä. Kai oon kiva ja tosi mukava ihminen (ainakin omasta mielestä!). Hyvillä mielin järjestön toiminnassa, niin myötä, kuin vastoinkäymisissäkin. Ei siin kai muuta.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Läppäri, jallu (lehti tai pullo, molemmat kelpaa) ja kolmannen tavaran varmaan unohtaisin matkasta, mutta puhelin verkkoyhteydellä.

PSX_20150313_123222

Ida-Maija Yli-Kesäniemi

Kolmiovastaava

Hei, olen Ida-Maija Yli-Kesäniemi ja opiskelen toista vuotta matikkaa, tarkoitus olisi ehkä joskus valmistua matikanopettajaksi. Minut löytää säännöllisen epäsäännöllisesti toimistolta lusmuilemasta ja välttelemästä harkkatehtävien tekoa. Olen se, joka nauraa epäsopivan kovaa ja valittaa pahasta kahvista, varsinkin silloin, kun olen keittänyt sen itse.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

En ehkä vaivaudu keksimään mitään oikeasti järkevää, kuten puukko tai tulentekovälineet, en mä sieltä elossa selviäis kumminkaan enää pois. Noh, olisko vaikka villasukat, joku kirja ja iso tynnyrillinen kuivaa omenasiideriä. Eiks niillä pärjää?

PSX_20150313_123048

Mikko Paukkonen

rahastonhoitaja, www-vastaava, it-vastaava

Hei, olen Rupe, kolmannen vuoden tietojenkäsittelyopin opiskelija, ainejärjestöaktiivi ja ohjelmistoalan ammattilainen. Luupissa hommiani ovat talousasioiden ja www-palveluiden hoitaminen, vaikka jossain välissä olen eksynyt järjestämään ulkomaan excursiotakin. Totisuuteni ja hieman erikoinen huumorintajuni saattaa aiheuttaa pahennusta, mutta voi minua kivaksikin kuvailla joillakin kivan ei-niin-perinteisillä arvoilla. Tarpeen tullen voi auttaa tietää, että oikea nimeni on Mikko Paukkonen.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

pitkän paperinauhan, kynän ja pyyhekumin

DSC06370

Markus Salmijärvi

Toimenkuvani on www- ja it-vastaava.

Minä olen Markus Salmijärvi, tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja Luuppi-aktiivi. Molemmissa rooleissa olen toiminut jo useita vuosia. Hieman vaihtelevia tehtäviäni Luupissa on aina määrittänyt yhdistyksemme tietotekniikasta huolehtiminen.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Pakkaisin mukaan ilmastointiteippirullan ja kaksi vaihtopaitaa.