Luupin hallitus ja toimarit 2017

Vuosi on jo pitkällä, ja nyt onkin hyvä mahdollisuus kurkata, kuka pyörittää Luupin toimintaa tänä vuonna!


Joel Sallinen
Yritystoimari

Lähes kolmekymppinen toisen vuoden TKT-opiskelija. Vähän yrittäjähenkinen kontaktoitunut vanhus, jonka mielestä ainejärjestötoiminnan kehittäminen on hauskaa puuhaa. Vapaa-ajalla kasvatan keskivartaloa, harrasta huolestuttavan määrän uhkapelejä ja myös kirjoitan niistä. Fanitan oravia.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Joku pieni saari, missä on korallin kirkastamat vedet, perusmukavuudet ja kunnon kahvia.

Atte @Tawsky Leppänen
Tapahtumavastaava

Synnyin tänne Tampereelle synkkänä ja myrskyisenä elokuun yönä vuonna 1992 ja löysin tieni yliopistolle vuonna 2014 bändikaverin kuittailun seurauksena. Opiskelen TKT:n lisäksi psykologiaa. Vapaa-ajallani soitan kitaraa ja teen hauiskääntöjä. Olen edelleen Luupin touhuissa mukana, koska Rokki-illat eivät järjestä itseään!

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Tokion metropoliin etsimään paikallista Bändäriä. (Bandaru?)

Tuomas Himmanen
ATK-YTP -koordinaattori

Olen 21-vuotias tilastotieteilijä joka tämän tekstin julkaisuajankohtana on toivottavasti luonnontieteiden kandidaatti. Toimintaan lähdin koska järjestöhommat ovat aina kiinnostaneet ja Luuppi on ollut ikään kuin toinen koti minulle, suosittelen kaikille! Vapaa ajalla teen muita järjestöhommia, töitä, pelaan kyykkää, kerään vinyylilevyjä ja käännän käpyjä.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Lähtisin Gdanskiin viikkoa ennnen Luupin excua, jotta voisin päteä ihmisille Puolan tietämykselläni.

Marja
Yritys- ja tasa-arvovastaava

Oon kolmannen vuoden TKT-opiskelija, kauheesti aion valmistua kandiks nyt keväällä. Oon alkanut tamperelaistua kovaa vauhtia, mutta sielultani pysyn turkulaisena 5ever. Mä hengaan liikaa netissä, muodostan epäterveitä tunnesiteitä fiktiivisiin hahmoihin ja oon kofeiiniriippuvainen.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Avaruuteen! Ja ei minnekään Marsiin, vaan oikeesti kauas, esim. katteleen miltä mestat näyttää Andromedan luona tms.

Jenna Halmetoja
Kolmiovastaava

Moi, oon Jenna ja tykkään kovasti toimistohengailusta, muumimukeista, kissoista ja nykyisin myös mario kartista :3 Opiskelen toista vuotta ja haaveilen että saisin pian kandini aluille. Tkt-opintojen lisäksi olen näköjään hurahtanut infimin kursseihin, joten mua harvemmin näkee luennoilla. (tosin sitäkin useammin pyörin toimistolla!)

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Tahtoisin Italiaan, tai sitten jos ihan mihin vaan niin avaruusmatkalle tietty!!

Sanni
Rahis

Moikka, oon Sanni, tokaa vuotta hallitushommissa pyörivä n. vuoden opiskelija! Kokemusta löytyy sekä matematiikan että tietojenkäsittelyn opinnoista. Rahiksena teen hommia lähinnä kulisseissa, mutta tykkään myös käydä kokouksissa huutelemassa ja muutenkin tunkea lusikkaani moneen soppaan.

Siviilissä tykkään lautapelailla, laittaa ja syödä hyvää ruokaa ja nauraa huonoille meemeille. Luuppi opetti mut nauttimaan kahvista, vaikkei toimistokahvista aina vois sellasta uskoa!

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Marsiin, mutta vaan pehmeämmän scifin avaruusaluksilla! Musta ei ole oikeaan avarusmatkustukseen. :(

Ida-Maija
Pj

Te tiiätte nää jo ja vapaa-aikaahan mulla ei oo, on vaan Luuppi-aikaa <3 uutena faktana musta vois olla öööääää en tiiä. ”Oon elvyttäny vasikkaa” on näihin se perusvastaus, mutta kerroinkohan sen viime vuonnakin? No mun lapsuuden idoli oli Pekka Pouta ja opin käymään potalla kun katoin ostos-tv:tä. Ja alle kouluikäsenä haukuin isiä murhaajaksi kun se kaato meidän pihasta puun. Menipä nää lapsuuteen, mutta toisaalta sillon olin vielä hauska ja elämä oli hanskassa!

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Kuuskytluvulle! Hippikulttuuria ja Beatles livenä ois matkasuunnitelma.

Emma Hanhiniemi
Tiedotus- ja tapahtumavastaava

Opiskelen kolmatta vuotta tietojenkäsittelytieteitä, ja toivon mukaan saan ens syksynä kandin kasaan! Lähdin mukaan Luupin touhuihin koska oon fuksivuodestani asti ollut aika aktiivinen kävijä tapahtumajutuissa, ja sit viime vuonna olin mukana tiedotus- ja tapahtumavastaavana toimarin roolissa. Tykkäsin hommista ja halusin jatkaa. Luuppi on mulle tosi rakas ainejärjestö, ja on kivaa järjestää kaikkea muiden iloksi! Mun isoimmat intohimot elämässä lienee hyvä ruoka, matkustelu ja sit kaikenlaisen uuden opettelu.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Mä sain viime syksynä Koreassa ollessani päähänpiston et haluaisin Havaijille, joten ehkä mä lähtisin sinne kun se lienis vähän isompi ja kalliimpi reissu. Nepal ja Tiibet kiinnostais myös paljon.

Meri Ahonen
Alumni- ja ulkosuhdevastaava sekä SFMO-yhdyshenkilö

Hellou, oon matikan/kemian/tietojenkäsittelyn opeopiskelija ja ännäs vuosi menossa yliopistossa. Luuppihommat on kivoja ja niitä teen usein mielummin kuin gradua. :3 Vapaa-ajalla jahtaan pokemoneja tai pelaan Hearthstonee. Mage for the win!

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
JAPANIIN PUPUSAARELLE

Noora Rintamäki
Yritysvastaava

Olen 2.vuoden tietojenkäsittelijä. Luuppi ylitti kaikki odotukseni ja siksi haluankin olla kantamassa oman korteni kekoon. Tykkään pelaamisesta ja seilata kesäisin Nässyllä yhdessä teekkareiden kanssa.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Tärkeää ei ole matkan kohde vaan se seura.

Anna Hokkanen
Tiedotusvastaava

Tulin vähän ehkä vahingossa opiskelemaan matikkaa, ja koska olin eksyksissä, päädyin Luupin toimistolle. Sille tielle sitten jumituin ja harhaannuin toimintaan mukaan. Luuppi on mun suuren suuri perhe ja toimisto toinen koti.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Muumilaaksoon!

Paulina Tammisto
Kolmiovastaava

Oon ensimmäisen vuoden matikanopiskelija joka rakastuu jokaikiseen koiraan jonka näkee. Tuitui. Koirien lisäks tykkään käydä salilla ja pelata mario karttii toimistolla.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Ihan minne vaan kunhan ei Suomi. Taino lappiki kävis. Joten ihan minne vaan.

Jonna Paksunen
ATK-YTP- ja kulttuurivastaava

Oon 21-vuotias kolmannen vuoden käpistelijä. Lähin sillon joskus fuksina toimariks, vaikka vuosituhannen pahimman darran takia en päässyt järjestäytymiskokoukseen. Viime kauden, eli mun toisen kauden, piti olla viimenen, mut tässä sitä taas ollaan. Jos tää ois se viimenen kausi. Vapaa-ajalla käyn salilla, pelailen tietokoneella ja yritän olla menettämättä hermojani mun huomionkipeen kissan kanssa.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Korribanin sith-temppeliin. Mut jos pitää tylsästi pysyä omalla planeetalla, nii sit ehdottomasti Uuteen-Seelantiin heppavaellukselle.

Arttu Nevalainen
Vpj, kopo sekä sopo

Nyt jo miltei neljä vuotta tullut tietoja käpisteltyä ja ikää kertynyt kohta 24 vuotta. Vapaa-ajallani keräilen taskuhirviöitä sekä pelailen mielelläni lautapelejä.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Lomalle.

Pyry
Kv-vastaava

Matematiikka, kandin ennätysajassa kasannut 23 kloppi. Vapaa-aikaa täytän kokeilemalla kaikenlaista ilmaisuun liittyvää, veikkaan löytyväni ainakin Nääspeksin lavalta tulevina vuosina. Kv-vastaavuus vaikutti mukavalta pestiltä ja sitähän se on ollukin.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Halusin kovasti Tokioon, mutta näin leffan Lost in Translation. Road 66, avoauto ja huoltsikan munakas vetävät nyt puoleensa.

Laura Kautonen
Tapahtumavastaava

Moi, olen Laura. Olen n:nen vuoden opiskelija vuorovaikutteisen teknologian puolelta ja aion oikeesti valmistua tässä jossain välissä. Toimin vuoden 2016 syksyllä Luupin tapahtuma- ja tiedotusvastaavana ja tykkäsin siitä, joten päätin jatkaa, jee! Vapaa-ajalla tykkään lukea, pelata sekä lauta- että konsolipelejä sekä datailla tietokoneella.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Lähtisin varmaan takaisin Japaniin, jossa on tullut jo muutama kerta käytyä, verestämään hyviä muistoja ja hankkimaan uusia.

Heidi Martikainen
Sihteeri

Moi! Nimi on Heidi ja tällä hetkellä menossa on kolmas vuosi tietojenkäsittelyssä. Eniten tykkään UI/UX-jutuista ja oman alan lisäks kiinnostaa psykologia ja tilastotiede. Luuppihommiin lähdin, koska haluun olla perillä asioista ja antaa oman panokseni tähän hienoon ainejärjestötoimintaan. Vapaa-aika kuluu aika hyvin Luupin tapahtumissa ja joskus saatan ehtiä myös näkemään kavereita muissa merkeissä tai urheilemaan.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Jonnekin kauas ja lämpimään, mielellään pidemmäks aikaa.

Kari Kuukka
Tutor- ja liikuntavastaava

Moroo! Olen kotoisin Hämeenkyröstä, mistä lähdin opiskelemaan Tampereelle. Työn alla on kolmas vuosi tietojenkäsittelytieteiden opintoja ja todennäköisesti saan kandidaatin tittelin myöhemmin tänä vuonna.

Opintojen rinnalla Luuppi on aina tarjonnut sekä hienoja tapahtumia, että hienoa seuraa. Näin ollen ”Luuppi-identiteetti” on kasvanut vahvaksi vuosien myötä. Syksyllä 2016 lähdin tutoriksi auttamaan uusia opiskelijoita sisään opintoihin ja Luupin toimintaan. Samalla halu toimia Luupin parhaaksi kasvoi ja päädyinkin Luupin hallitukseen 2017. Tarkoituksena olisi saada aikaiseksi monipuolista liikuntaa, huippu fuksisyksy uusille opiskelijoille ja toki Luuppia kehittäviä päätöksiä. Otan mielelläni ideoita vastaan!

Vapaa-aikaa kuluu lähinnä urheilun parissa. Itse liikkumisen lisäksi haluan seurata urheilua, erityisesti jääkiekkoa ja formuloita. Toinen vapaa-ajan kiinnostukseni ovat laadukkaat oluet. ”Ipa” onkin lähellä sydäntä niin jääkiekossa, kuin oluiden parissa.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu, Uusi-Seelanti

Lassi Halminen
Logistiikkavastaava

Morjesta, oon parikymppinen Tamperelainen ensimmäistä vuotta tietojenkäsittelyä opiskelemassa. Auton ratissa tullu istuttua aikalailla 10 vuotiaasta saakka ensin Kartingin merkeissä ja sitten reilut viitisen vuotta Euroopassa juniori Formuloita ja Touring autoja, nykyisemmin vähemmän koska maksaa aika monta rahaa. Vapaa-aika menee koneella pelatessa ja prokrastinoidessa.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Avaruudessa vois olla ihan jees piipahtaa

Niko ”Niggoo” Ruotsalainen
Ympäristö- ja kyykkävastaava

24-vuotias tkt-opiskelija, lähdin messiin toimintaan, koska aika ja Himmanen olivat kypsiä. Poikkitieteellisyys on myös tiukka motivaattori toiminassa, vapaa-aikaa kuluukin TAkSiGaYsin ja BOSA ry:n toiminnan parissa. Kerään myös C-kassuja ja tiedän ainakin kaksi asiaa manseräpistä.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
53°05’34.2″S 73°33’58.3″E

Tytti
Tutor- ja tenttiarkistovastaava

Olen n-vuoden opiskelija Luupissa ja halusin juuri tutorvastaaksi, koska olen aina nauttinut tutorina toimimisesta ja pitäähän sitä syksylläkin tehdä jotain. Vapaa-ajalla harrastan kung fu:a ja teen hifistely ruokia. Mielestäni pitää aina kokeilla uusia juttuja ja uusin itelläni on mariokartin pelaaminen toimistolla. Olen jo muutaman kerran päässyt palkintopallillekin :D

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Nepaliin, koska ruoka!

Akseli ”Axelator” Koskela
Tapahtumavastaava ja yleinen kiusanhenki

24v miäs, opiskelen käpistelytieteitä ja oon siin vaiheessa et pitäis jtn kandia kirjoitella. Lähdin toimintaan, koska Luuppi on kiva ja haluun olla auttamassa :3 Vapaa-ajalla katon sarjoja ja yritän pelata joskus.

Toteemieläimeni on kuurosokea liito-orava.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Uusi-seelanti. Haluisin mennä katselee LOTR maisemia.

Miika Tapani ”Tewe” Laurikainen
Yritys-, TEK ja Loimuvastaava

Moicca,
Juuh elikkääs,
Neljännen vuoden käpistelijä ja herrasmies, jolla on opintoja jo neljästä yliopistosta. Kolmas kausi (eka tosin oli vain puolikas ://) Luupin toiminnassa ja edelleen yrityshommissa. Vastuita kyllä sittemmin tullut vaan lisää ja täten titteleitä! Vapaa-ajalla teen tiatskarijuttuja ja luen satunnaisia Wikipediasivuja.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Niih no siis kyl mää varmaan matkal menisin, ja kauas sinne. Niin että minne? No juuh tota kauas, ja sellaselle matkalle että ei voi vielä tietää et millonka ollaan menossa. Nyt kyl SpaceX ja NASAn uusimmat seikkailut saanu kuusta kiinnostumaan, mut toisaalta joku saarivaltio vois olla silti jees.

Taaniel Teiss
Www- ja it-vastaava

Alunperin etelä-helsinkiläinen radioharrastaja. Opiskelujen ohella koodailen ja keikkailen tanssiorkesterin kanssa.

Jos voisit lähteä matkalle minne vaan, minne lähtisit?
Metsään.

Triplabonus! Koottuja mietteitä Tampereen ratikasta, Kalevan ABC:stä ja liito-oravista:

 • Luupin ratikkaexcu 2022
 • Kaupunki kasvaa, joten ratikka on todella jees. ABC:lta saa halvat santsikupit kahvia ja sattumalta liito-oravat ovat lähestulkoon parasta mitä maailmasta löytyy. Melkein jopa koiria parempia.
 • Kunhan tulee ennen länsimetroo.
 • Tampereen ratikasta tulee parempi, kuin Hesan ratikasta, koska Tampereen ratikalla pääsee Tampereelle ja Hesan ratikalla ei. Kalevan ABC:llä en ole koskaan käynyt, joten en omaa siitä kummempia mietteitä. Liito-oravaakaan en ole koskaan maistanut, mutta ehdottomasti bucket listillä.
 • Kalevan ABC on kätevä mut ei yhtä hyvä ku Prisma.
 • Mielestäni Kalevan ABC tulisi rakentaa Hämeenkadulle siten, että se kulkee yliopiston edestä. Liito-oravia ei onneksi pureta, sillä Kalevan ABC kulkee aivan toista reittä todella kaukaa. Hallilan ratikkaan Kalevan ABC:n rakentaminen ei vaikuta juurikaan, puita kaadetaan tosi vähän.
 • Liito-oravat on söpöjä, Kalevan ABCllä on hese ja hesen juustohamppari on kyllä aikas jepa. Ratikka, nojooh.
 • Suomalaista mielenmaisemaa ei kuvaa mikään niin kuin se, että ollaan huolissaan Kalevan ABC:stä, jos ratikka tulee Tampereelle. Silti kuuroistakin ja heidän kuuloistaan on hyvä olla huolissaan.
 • Ratikan sais korvata metrolla, joka kulkis lielahti-tammela-kaleva-hervanta välin 7 minuuttiin. Ratikkaa ei kuurotkaan kuule jos se meinaa ajaa päälle! :(
 • Liito-oravat on kivoja, mut ne puree aika kovaa
 • Kyllä Luupin pitäisi saada toimistolle budjettikello, josta jäsenistö voi seurata paljonko järjestön rahoja käytetään ja mihin hömpötyksiin! Liito-oravat on söpöjä bile-eläimiä ja aion ajaa ratikalla Hervantaan ainakin kerran.
 • Ehkä aamubussissa (sittemmin ratikassa) mahtuu tämän jälkeen jopa istumaan.
 • Haluun heti, ois niin kiva päästä nopeesti Hervantaan ja ennen kaikkee pois sieltä. Kannatan ehdottomasti kombinaatiota pinkki väri ja nimeksi jutikka. Kalevan absilta hain kerran (kännissä) happron jatkojenjatkoilla ruokaa. Ja sinne/sieltä pois on jotenki vaikee autoilla, en hahmota sitä risteystä. (Huom! Kaksi edellistä kommenttia eivät liity toisiinsa) Liito-oravat on ehkä vähän pelottavia, mutta pelastaisin silti ne kaikki!
 • Kalevan ABC oli lukioaikoina mun hengailumesta sillon, kun lintsasin tunneilta ja kun koulun ruoka oli pahaa :-D Ratikka on mun mielestä tosi kiva juttu, tykkään erilaisista kulkuvälineistä. Liito-oravat on tosi söpöjä, oon nähny kerran ihan livenä yhen enkä varmaan unoha sitä ikinä! ♥
 • Kalevan ABC: sieltä saa ruokaa yölläkin.
 • Oon vaan kerran matkustanu ratikalla, ja se oli maalaistytölle aivan liian vaikeeta. Mentiin siis ihan vahingossa kavereitten kanssa pummilla, kun ei tiedetty miten pitää toimia. Kanssamatkustajat katto meitä tosi pahasti. Mulle jäi kamalat traumat siitä, joten en tiiä pystynkö sit matkustaa Tampereenkaan ratikalla.
 • Hyvä, että Kalevan ABC kuitenkin säilyy! Huoltoasemakulttuuri on jo muutenkin uhattuna vapaiden aukioloaikojen takia. Ehkä ne liito-oravat vois siirtää siihen viereen kans, niin saatais huoltoasemista mediaseksikkäitä? Kyllä sit lähtis Suomi taas nousuun!
 • Tampereen ratikka: ihan sama…
 • Asiasta tietämättömänä ratikka vaikuttaa olevan ihan jees, absi pelstanut minut monesti, jotain pysyvää tässä maailmassa. Liito-oravissa hämää, et en muista mistään tarinasta eläinhahmoo, joka olis liito-orava.
 • Ratikka saa tulla tai olla tulematta, kunhan liito-oravat ei siitä kärsis. Kalevan ABC:sta minulla ei ole mitään erityisiä tunteita, varmaan hyvä paikka.
 • ABC:llä kivaa kattoa kun 18-vuotiaat örveltää yöllä
 • Kalevan ABC ja sen 24h Hesburger ovat elinehto Kalevan opiskelijayhteisölle. Pidänkin Hervannasta saapuvaa ratikkaa uhkana tälle herkälle teekkarittomalle ekosysteemille. Missä ovat liito-oravat, kun heitä tarvitaan?
 • Kuulen, poke kysyy paperit kymmenen jälkeen ja OG elukoita
 • Ratikka on kakspiippunen juttu, toisaalta saadaan Keskustan alueen liito-orava epidemia haltuun, mutta myöskin hervantalaiset pääsevät terrorisoimaan aluetta helpommin.
 • Liito-oravat: No onhan ne söpöi isoine silmineen mut niil on kirppui.
 • Trollikat takaisin! Liito-oraville äänioikeus!
 • Ratikka on ihan pyllystä. Kuurosokeat liito-oravat eivät nää, eivätkä kuule ratikkaa kun se liikkuu. Kaiken hyvän lisäksi he eivät pääse Kalevan ABClle tämän mokoman rotiskon takia.
  Tanpereen spåra että silviisiin, hyvä juttu tai sillee niinku joo. Kalevan ABC:tä ei onneks pureta ku mää asun siin ihan hollilla! Olen niin tyytyväinen, että asiat selvitettiin ihan päättävissä elimissä. Toisaalta se mikä on kyllä sääli on se että ei saatu ponnella velkakelloa näkyville, mielestäni Kalevan ABC on kulttuuripoliittisosiaalisesti niin merkittävä kohde, että velkakello olisi sopinut sinne vaikka siihen bensanhintatorniin, kuka on muka kiinnostunut jostain 95E10 hinnasta kun voi seurata spåra rojektiin laitettua raheen määrää. Ja niin sitten kun päästiin siis noihin liitto-oraviin niin onhan liitoilla liittoja ja silleen, kallein luonnovara muuten tuo niiden erite, spåran alta kaadettava puu korvataan ja silleen jees, ei sentään tarttee laittaa spåraa tunneliin oravien takia. Toisaalta oishan se siisti et meil ois metro tiälä Suamen Tanpereessa, mut silleenhän se oikeesti on että joku roti tähän hommaan, voidaan sit rakentaa kansi piälle ja kutsuu sitä metroks sit joskus tulevaisuudessa tai sit silleen.
 • Yhtäkään en oo nähny