Luupin hallitus ja toimarit 2016

Luupin tämän vuoden hallitus ja toimihenkilöt ovat nyt ehtineet kevätlukukauden ajan tehdä hommia, mutta kuka siellä toimistolla oikeasti päivystää? Nyt toimijat paljastavat syvimmät salaisuutensa, joten jatka varoen – tieto voi olla tuskaa.

 

Meri Ahonen

Meri Ahonen
puheenjohtaja

Hellou! Oon viidennen vuoden matematiikan opiskelija, sivuaineina tietotekniikka, kemia ja aineenopeopinnot. Ennen pj-hommia oon toiminu Luupin tuutorivastaavana ja myös tuutorina pari vuotta. Vuoden 2016 oon Tamyn edustajiston varsinainen jäsen. Vapaa-ajalla tykkään pelailla kaikenlaista, (lauta/pc/konsoli -pelejä), kunhan järjestöhommilta kerkiää!

Minkä supervoiman haluaisit?
Joskus vois olla hyvä osata sanoa EI joillekkin projekteille :D

 

Mikko Paukkonen

Mikko Paukkonen
varapuheenjohtaja sekä www- ja it-vastaava

Olen syksyllä viidennen opiskeluvuotensa aloittava tietojenkäsittelyopin opiskelija. Tykkään väkertää niin koodia kuin ainejärjestöjuttujakin. Olen kotoisin Kiuruvedeltä.

Minkä supervoiman haluaisit?
Kyky saada mikroaaltouuni lämmittämään ruoka aina tasaisesti.

 

Elli Felin

Elli Felin
rahastonhoitaja ja yritysvastaava

Tykkään kirjoista, kissoista ja kahvista. Opiskelen noin teoriassa tietojenkäsittelytieteitä, mutta käytännössä lähinnä kauppatieteitä. Yliopistoelämässä lähellä sydäntäni ovat etenkin opiskelijoiden työelämäyhteydet ja opetuksen kehittäminen, minkä vuoksi pyörinkin varsinaisten hallitusroolieni lisäksi puoliteholla mukana esimerkiksi Tampere3-jutuissa.

Minkä supervoiman haluaisit?
Itsehän en pidä supervoimia juuri minään.

 

Sanni Ovaska

Sanni Ovaska
sihteeri ja tiedotusvastaava

Moi, olen Sanni! Tykkään luuppilaisista, lautapeleistä, ruoasta ja yhdyssanoista. Spämmäilen jäsenistöä sähköposteilla, löydyn aika usein Luupin tapahtumista tai toimistolta ja välillä myös opiskelen, vaikka en aina itsekään tiedä olenko matikisti vai käpistelijä. Nauran yleensä kaikelle, etenkin omille jutuilleni vaikkeivat ne kauhean hyviä olekaan. Isona haluaisin olla koiranomistaja.

Minkä supervoiman haluaisit?
Oikeastihan haluaisin osata lentää, mutta korkeanpaikankammoisena luultavasti lähinnä leijuisin muutaman metrin korkeudella maanpinnasta. Järkevämpi vastaus vois olla supermuisti!

 

Marja Ahonen

Marja Ahonen
yritys-, ympäristö- ja tasa-arvovastaava

Moikkamoi! Mä oon Marja, mä oon Turust ja mä tykkään kirjoista ja leffoista. Joskus tykkään kans ohjelmoinnista.

Minkä supervoiman haluaisit?
Mä tahtoisin pystyy vaikuttamaan säätilaan, ni sit ei koskaan pääsis aurinko sokaisemaan ku vois vaan laittaa pilvii sen eteen! Plus aina ku haluais olis paras pikniksää!

 

Ville Komulainen

Ville Komulainen
Kolmiovastaava

Olen pieni Komu vain, oikeasti. Miksi ihmeessä alkaa Nalle Luppakorva soimaan tämmösiä kirjoittaessa. Omituista… mutta niin tosiaan! Olen Komu, nuori kolmannen vuoden tkt-opiskelija. Tai jwt. Tai infim. Tai jtn. Sanokaa moi, mulle saa puhua, saatan jopa vastata. Ei mulla muuta.

Minkä supervoiman haluaisit?
Kyllä se ehdottomasti olisi se, ettei tarvitsisi nukkua. Kauheasti menee aikaa hukkaan. Mutta toi on niin pieni voima et saisinko enkelin siivet kanssa ja lentokyvyn siihen rinnalle! K thx bye!

 

Akseli Koskela

Akseli Koskela
tapahtuma- ja kulttuurivastaava

Olen Pietarsaaresta kotoisin oleva wannabe rantaruotsalainen. Intohimonani on teatteri ja valokuvaus. Vapaa-aika kuluu lähinnä tietokoneella ja koululla.

Minkä supervoiman haluaisit?
Supervoima, jolla keksisi hyvän supervoiman.

 

Atte Leppänen

Atte Leppänen
Kolmiovastaava

Hei, olen Atte eli Ade. Tietojenkäsittelijä, vartija ja Luupin Kirkaksi tituleerattu hahmo. Muutuin tällaiseksi, kun radioaktiivinen Tauski puri minua ollessani nuori. Syön melkein yksinomaan vegaaneja.

Minkä supervoiman haluaisit?
Mieluummin jättäisin omat supervoimani ja eläisin edes yhden päivän tavan kuolevaisena.

 

Arttu Nevalainen

Arttu Nevalainen
koulutus- ja sosiaalipoliittinen sekä tenttiarkistovastaava

Tulin verkkarit jalassa tuolta idästä Pohjois-Karjalasta Joensuun lähimailta tänne opiskelemaan käpistelyä. Olen pyörinyt Luupissa nyt jo muutaman vuoden. Tykkään koirista.

Minkä supervoiman haluaisit?
Haluaisin lentää, koska pelkään korkeita paikkoja. Eipähän enää pelottaisi pudotus.

 

Jonna Paksunen

Jonna Paksunen
tapahtumavastaava

Tykkään hepoista ja Star Warsista. Supernatural on kans aika jees. Rusinat ei kuulu maksalaatikkoon.

Minkä supervoiman haluaisit?
Supervoima, jolla saan käyttööni kaikki supervoimat ja voin valita minkä haluan milloin vaan.

 

Ida-Maija Yli-Kesäniemi
tutorvastaava ja ”hiukkaskiihdytin”

Aloitin matikalla syksyllä 2013, tarkoitus oli vaihtaa pois heti kun mahdollista, mutta täällä vaan oon edelleen. Enkä mä oikeastaan enää edes halua pois. Tämän kevään (2016) teen opettajan sijaisuutta vähän kauempana Tampereesta, joten mua näkee vähemmän. Yleensä istun kaiken päivää toimistolla joko nauramassa hysterisesti tai valittamassa about kaikesta. Välimuotoa harvemmin on. Olen ihminen, joka ei koskaan aio lähteä jatkoille, mutta päätyy niille aina kuitenkin. Krapulassa sitten kömmin toimistolle makaamaan sohvalle ja kiroamaan maailmaa. Väittelemään mun kanssa ei kannata ruveta, voitan aina (tästä ei voi olla montaa mieltä).

Minkä supervoiman haluaisit?
En mää ehkä haluis mitään. Käyttäisin sitä kuitenkin vaan väärin ja itsekkäästi.

 

Jenna Halmetoja

Jenna Halmetoja
tapahtumavastaava

Moi! Oon Jenna ja tykkään muumeista ja Luupista.<3

Minkä supervoiman haluaisit?
Haluaisin osata lukea ajatuksia: olis hirveän kiva välillä tietää mitä ihmiset ajattelee^^ Tämä kuitenkin tapahtuisi vain mun omasta tahdosta ja pystyisin kohdistamaan sen vain tiettyyn ihmiseen, en missään nimessä haluaisi kuulla kaiken aikaa ihmisten ajatuksia.

 

Emma Hanhiniemi

Emma Hanhiniemi
tiedotus- ja tapahtumavastaava

Moro, olen Emma, toisen vuoden tietojenkäsittelyn opiskelija. Tykkään videopeleistä, UX:stä, avaruusjutuista ja hyvästä ruuasta. Opiskelen vapaa-ajallani myös kieliä, koska ne on kivoja.

Minkä supervoiman haluaisit?
Haluisin semmoset aivot, joihin vois ladata minkä tahansa taidon niinku Matrixissa!! Tykkään opetella uusia taitoja ja asioita, mutta tuppaan olemaan vähän turhan kärsimätön toisinaan.

 

Tuomas Himmanen

Tuomas Himmanen
alumni-, kyykkä- ja ulkosuhdevastaava

Porilaista naisvoimistelija energiaa Itä-Saksalaisin sivauksin! Vanha jäärä ja ylioppilaskunta-aktiivi. Nykikää hihasta jos tulee kysyttävää.

Minkä supervoiman haluaisit?
Kyky muuttaa viiniä vedeksi.

 

Lydia Isokallio

Lydia Isokallio
LuuppiSanomien päätoimittaja, valokuvaaja ja tiedotusvastaava

Olen hallituksen nuorimmasta päästä ja kaiken lisäksi vielä porilainen. Meemien askartelun ja purkkapallojen puhaltelun lisäksi opiskelen matematiikkaa. Elämälleni sisältöä haen myös keskusteluista tuntemattomien kanssa hisseissä ja käyttäen opintotuen rippeet Adidaksen vermeisiin.

Minkä supervoiman haluaisit?
Haluaisin osata olla näkymätön. Seuraisin kavereitani salaa ja tekisin kepposia. Vetäisin pizzaa kaksin käsin ja kukaan ei näkisi paisumistani.

 

Miika Laurikainen

Miika Laurikainen
yritysvastaava ja TEK-yhdyshenkilö

Tykkään syärä ruokaa. Ja majoneesia. Ja fusarissa saa majoneesia ranuille. Tyksin juoda kahvia ja olla toimistolla. Nyt ei niin kiire kuin joskus, tärkeää luuppijuttuja kyllä pitää tehdä.

Minkä supervoiman haluaisit?
Lentäminen ois jees tai sitten ööh vaikkapa näkymättömyys. Molemmat ois aika profit liikkumiseen. Jee jee.

 

Pyry Qvick

Pyry Qvick
kv-vastaava ja graafikko

Matikan opettajaksi tähtäävä teatterista, taiteesta ja tieteestä kiinnostunut jantteri. Viime aikoina aikaa on kulunut paljon teatteriprojektien ja improvisaation parissa. Tykkään kokeilla kaikkea uutta. Lempieläimeni on potoo.

Minkä supervoiman haluaisit?
Sillä on niin vaikea päättää, niin kaikkivoipaisuus olisi mukava.

 

Markus Salmijärvi

Markus Salmijärvi
www- ja it-vastaava

WWW- ja IT-vastaavana osallistun osaltani yhdistyksemme käytössä olevan tietotekniikan ylläpitoon, ja uuden verkkopalvelukokonaisuutemme kehitystyöhön.

Minkä supervoiman haluaisit?
Haluaisin voida muuttaa päätöksiäni takautuvasti siten, etten milloinkaan joutuisi kärsimään annoskateudesta.

 

Tuomas Tauriala

Tuomas Tauriala
logistiikkavastaava sekä Pitky- ja TiTOL-yhdyshenkilö

31-vuotias filosofian maisteri. Alunperin Nokialta, mutta hyvin tamperelaistunut. Olen töissä SIS-yksikössä järjestelmäasiantuntijana. Olen ollut mukana Luupin aktiivina jo hetken (kulttuuri-/tasa-arvo 2007, kolmio/vpj 2008, pj 2009, sen jälkeen logistiikkavastaava, ATK-YTP-vastaava, PiTKY-/TiTOL-yhdyshenkilö ja 45-vuotisjuhlatkin tuli hoidettua). Tulin Tampereen yliopistoon opiskelmaan tietojenkäsittelyä suoraa lukion penkiltä enkä ole sekuntiakaan ehtinyt katua päätöstäni. Harrastuksiin kuuluu oleellisesti radioamatööritoiminta sekä kaikenlainen radio- ja tietotekniikkaan liittyvä säätäminen. Olenpa muutaman luuppilaisenkin jo onnistunut käännyttämään radioamatööriksi. Liikuntaakin yritän oman terveyteni vuoksi harrastaa aina välillä; talvisin laskettelua, kesäisin pallopelejä, uintia joka vuodenaikana.

Minkä supervoiman haluaisit?
Sudo-oikeudet yksikön palvelimiin. Ai mut hetki mullahan on…

 

Kaj Torrkulla

Kaj Torrkulla
www- ja it-vastaava

Olen IT-alan yrittäjä. Yrityksen infran voi jättää huolekseni sopivaa korvausta vastaan. Voin myös ratkaista äkillisiä ongelmia yrityksen järjestelmissä. Vapaa-ajallani olen moottoriurheilija, joka pyrkii aina pienempiin kierrosaikoihin.

Minkä supervoiman haluaisit?
Itsestään olisi ihan kätevä forkata rinnakkaisia proseseja. Useamman kurssin harjoitusten sattuessa päällekkäin, tämä helpottaisi elämään.

 

BONUS: Koottuja mietteitä majoneesista

  • ”Majoneesi on hyvää ja sopii kaikkialle.”
  • ”Usein hyvää.”
  • ”Majoneesi on parasta ja erikoisjepa esim ruisleivän päällä!”
  • ”Majoneesi on hyvää! Paitsi valkosipulimajo :(”
  • ”Valkosipulimajoneesi on hyvää.”
  • ”Majoneesi on ebin xD”
  • ”Majoneesi on vallan aliarvostettu elintarvike maailmalla. Ei jenkeissäkään kukaan dipannut ranskalaisia majoon, mitä pidin järkytyksenä. Kerran oltiin Nykissä burgeria syömässä ja pyysin tarjoilijaa tuomaan jotain dippiä ranuille. Aattelin et oisin saanut vaikka valkosipulimajoo mutta tää jäbä toi mulle pihvi – v**un – kastikkeen. Ei todellakaan näin. Suomalaisena en toki kehdannut valittaa, vaan söin ranuni nöyrästi sen pihvikastikkeen kera. Tällaisia asioita alkaa arvostaan kun viettää aikaa ulkomailla.”
  • ”6/5”
  • ”Yliopisto vanhentaa nopeammin kuin elämä.”