AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Fukseille
Yleinen
Lärpäke
UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

Opiskelu

Minkälaisen tietokoneen tarvitsen opintoihini?

Käyttöjärjestelmä
Yliopistolla pääsääntöisesti opetus ja ohjeistus toteutuu Windows-käyttöjärjestelmällä, mutta voit käyttää vapaasti haluamaasi käyttöjärjestelmää. Yliopiston mikroluokissa on pääsääntöisesti Windows-käyttöjärjestelmät.
Tietokonerauta
Yleisesti kursseilla ja luennoilla pärjää peruskannettavalla, mutta joissain luentosaleissa ei ole mahdollista kytkeä laitteita verkkovirtaan, joten riittävä akunkesto kannattaa ottaa huomioon tietokoneen valinnassa. Esimerkiksi vanhat ThinkPadit ovat usein toimivia ja edullisia.

Mahtuuko syksyn peruskursseille varmasti mukaan?

Kyllä. Peruskursseille otetaan varmasti kaikki pääaineopiskelijat mukaan.

Miten Sisua käytetään

Sisuun löytyy monia ohjeita niin uusille kuin vanhoille opiskelijoille. Täältä löydät yliopiston tarjoamat Sisu-käyttöohjeet, sekä täältä löydät yhteystietoja, keneen voit ottaa yhteyttä apua tarvittaessa.

En saa yhteyttä yliopiston henkilöön X. Mitä teen?

Muista sähköpostilla lähestyessäsi kirjoittaa otsikkoon asiaasi liittyvä tunnisteet kuten kurssikoodi tai "HOPS".
Jos asiasi on kiireellinen voit myös yrittää saavuttaa henkilökuntaa henkilökunnan toimistotiloista.
Keskustakampuksen ITC-tiedekunnan henkilökunnan tilat löytyvät Pinni B:n ensimmäisestä kerroksesta heti Luupin toimiston yläpuolella olevilta käytäviltä. Ongelmatapauksissa ole yhteydessä Luupin kopo-vastaaviin!

Vapaa-aika

Mitkä ovat Kolmiobileet?

Kolmiobileet ovat Luupin, hallintotiedeiden ainejärjestö Staabin ja Tuotantotalouden kilta Indecsin järjestämät opiskelijabileet Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa. Kolmiobileet järjestetään kerran kuukaudessa, syyskuusta huhtikuuhun. Lippuja Kolmiobileisiin voit ostaa Kide.app palvelusta.

Paljonko Luupin haalarit maksavat ja milloin ne pitää tilata?

Luupin haalareiden tilauksen deadline on yleensä syyskuussa. Luupin fuksijäsen voi tilata haalarit 15€ hintaan (2020). Luupin hallitus ja tutorit informoivat asiasta, kun tilaus on ajankohtainen ja haalareita voi sovittaa.

Mistä löydän tapahtumapaikan X tai saunan Y?

Luupin tapahtumakalenterissa napauttaessasi tapahtumaa löytyy tapahtuman sivulta paikkatiedot, jossa on ilmoitettu tapahtuman pääkohtainen sijainti. Moniin tapahtumiin on yleisesti järjestetty myös yhteislähtö Luupin toimistolta, joten oman suuntavaiston pettäessä voi siirtyä muiden seurassa tapahtumapaikalle.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
TEK
Kolmiobileet
Insta
Rare
Exove
Gofore
Vincit
Solita
aTalent
Loimu
Accountor
Reaktor
Here
Nokia
Visma
Digia
Sofia Digital
Nitor
Netum
Aplika
Knowit
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste