AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Gofore presents: Luuppi vs TiTe kyykkä
PaikkaHakametsän jäähalli, Keltinkatu 2, 33530 Tampere
Aikati, 12.09.2023 klo 15:00 - ti, 12.09.2023 klo 21:00
Ilmoittautuminen jäsenilleke, 30.08.2023 klo 14:00 - pe, 08.09.2023 klo 16:00, Ilmainen

TERVETULOA Goforen vuosittain järjestämään LUUPPI VS. TITE-KYYKKÄTURNAUKSEEN!

Kyseessä on akateemisen kyykän turnausmuotoinen kilpailu, jossa 16 joukkuetta ottavat toisistaan mittaa Hakametsän jäähallin hiekkakentällä tiistaina 12.9. klo 15 -->. Saapukaa siis sankoin joukoin nauttimaan syyspäivästä Goforen tarjoilemien virvokkeiden, sapuskan, musiikin, kyykkämeiningin ja PÖHINÄN äärelle!
Luvassa on tiukkaa vääntöä, kun 16 kappaletta neljän hengen joukkueita (8 joukkuetta Luupilta ja 8 joukkuetta TiTeltä) kohtaavat. Parhaiten pärjäävät joukkueet sekä positiivisimmalla asenteella tsempanneet pelaajat palkitaan ruhtinaallisin palkinnoin, ja voittajajoukkueen järjestö saa taas vuoden kantaa harteillaan Luuppi vs. TiTe-kyykkämestarin viittaa. Kenen nimi tällä kertaa kaiverretaan kiertopalkintopokaaliin!?

Kyykkätunnelman lisäksi tarjoamme runsaasti syötävää ja juotavaa (alkoholillisena sekä ilman!), ja tämän vuoden uutuutena olemme toteuttaneet turnaukseen osallistujille sekä nopeimmille katsomaan saapuneille huikean hienon haalarimerkin! Merkkejä on vain rajoitettu määrä, joten saavuthan paikalle ajoissa.
Kerromme mielellämme Goforesta työpaikkana, joten yrityksestä kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti tulle juttelemaan ja kuulemaan kokemuksia! Paikalla olevien Goforelaisten joukossa on paljon vanhoja Luuppialisia ja TiTeläisiä.
Vaikket olisi innostunut osallistumaan turnaukseen, saavuthan silti paikalle fiilistelemään ja kannustamaan joukkueita! Paikan päältä löytyy jos jotakin pöhinää ja tarjottavaa, jokaiselle jotakin!
Muistakaa varustautua sään mukaisesti ja laittaa paljon lämpösää päälle!

TLDR;
MITÄ? GOFOREN JÄRJESTÄMÄ KYYKKÄTURNAUS: LUUPPI VS. TITE
MISSÄ? Hakametsän jäähallin hiekkakenttä, Keltinkatu 2
MILLOIN? Tiistaina 12.9. klo 15 -->
MUUTA? Lämpimästi päälle ja kaverit kainaloon! Paikan päällä tarjolla ruokaa ja juomaa ja hyvää böhinää!


Tällä kertaa joukkueilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä. Ilmoittautuminen aukeaa 4.9. klo 12:00, ja kahdeksan nopeinta joukkuetta pääsee mukaan kisaamaan!

Mikäli haluat tulla katsomaan paikan päälle pelejä, on Gofore pyytänyt meiltä alustaman katsojalukumäärän, täten ilmoittauduthan Luupin ilmoittautumissysteemin kautta, jotta saamme suuntaa-antavan katsojalukumäärän. Tämä ilmoittautuminen ei ole sitova. Osallistuvien joukkueiden jäsenten ei tarvitse ilmoittautua tätä kautta. Tapahtuman katsojille on tarjolla myös ruokaa ja juomaa!

 

Joukkueilmo on päättynyt ja tästä linkistä näkee ilmoittautuneiden joukkueiden nimet ja kapteenit! Mikäli joukkueenne haluaa peruutuspaikkajonoon, laittakaa viestiä Telegramissa @jaskukka.

 

Katsojien ilmoittautuminen on heti auki, mutta ilmoittautuminen sitä kautta ei tarkoita, että joukkuepaikka on taattu! Katsojailmoittautumisella ei ole myöskään kiire, kunhan nyt ennen ilmon dedistä laittaa nimensä listaan.

 

Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät täältä.

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä Luupin Kyykkävastaaviin:
Oskari Kansanen ja Mikko Rajakorpi
Sähköposti: kyykka@luuppi.fi
Telegram: @jaskukka ja @mikkolikoli

Tai vaihtoehtoisesti tapahtuman yritysvastaavaan:
Jere Lilja
Sähköposti: yritys@luuppi.fi
Telegram: @jerzu

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
Digia
aTalent
Knowit
Accountor
Solita
Netum
Insta
Eficode
Visma
TEK
Reaktor
Loimu
Exove
Aplika
Gofore
Vincit
Sofia Digital
Kolmiobileet
Nokia
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste