AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luupin vaatetilaus
PaikkaKloffan verkkokauppa / Luupin toimisto
Aikama, 27.03.2023 klo 10:00 - ma, 10.04.2023 klo 23:59

Tervetuloa tutustumaan uuteen Luuppi-vaatevalikoimaamme!

Meiltä löydät laadukkaat ja tyylikkäät vaatteet niin arkeen kuin juhlaan. Luuppi-logo on merkkinä laadusta, ekologisuudesta ja ainejärjestöistä parhaimpaan kuulumisesta - vaatteemme on suunniteltu kestämään käyttöä ja pysymään hyvännäköisinä pitkään, samalla kun ne on valmistettu ympäristöä kunnioittaen. Valikoimastamme löydät lippalakkeja, kangaskasseja, pyyhkeitä, huppareita ja collegepaitoja. Värivalikoimaamme sisältyvät hienoista hienoimmat musta, harmaa ja keltainen. Uuden mallistomme tuotteita on myös mahdollista tilata kotiinkuljetuksella. Tule siis tekemään ostoksia ja päivittämään vaatekaappisi Luuppin logoilla varustetuilla vaatteilla!

Tilaaminen tapahtuu Kloffan verkkosivuilla.

Vaatteiden sovittaminen onnistuu Luupin toimistolla Piiklubilla sen aukioloaikoina (Ma-To klo 12-15). Melkein kaikista vaatevaihtoehdoista on kokoaja testattavana.

Tilaus on avoinna 27.3.-10.4. välisenä aikana. Vaatteet toimitetaan 3-5 viikon kuluessa tilausajan päättymisestä valitsemallasi toimitustavalla. Toimitusvaihtoehdot ovat joko nouto Piiklubilta niiden saavuttua sinne tai kotiinkuljetus.

Tuotetilaukseen liittyviä lisätietoja voi kysyä Telegramissa @paaSaatana tai sähköpostilla paavo.keski-orvola@luuppi.fi .

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
Solita
Netum
Kolmiobileet
Insta
Nokia
Sofia Digital
Eficode
Futurice
Digia
TEK
Vincit
Knowit
Exove
Gofore
Loimu
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste