AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Meet&Greet Opettajat Edition
PaikkaPii-Klubi
Aikato, 30.03.2023 klo 17:00 - to, 30.03.2023 klo 23:00

Tervetuloa Meet&Greet Opettajat Edition -tapahtumaan! Tapahtuma on suunnattu kaikille luuppilaisille sekä MTT ja TKT opetushenkilökunnalle. Tapahtuma on siis oiva mahdollisuus tutustua yliopiston henkilökuntaan kursseja rennommassa meiningissä!  Tapahtumassa on myös pientä tarjottavaa.

Tapahtuman ohjelmassa on muun muassa pubivisatyylinen tietokilpailu, jossa strategista etumatkaa saa tutustumalla opettajiin ja muodostamalla tiimejä heidän kanssaan. Tapahtumassa voi myös pelailla toimistolta löytyviä lauta- ja videopelejä tai ihan vaan hengailla. Myös sauna lämpeää illan aikana, eli sinne voikin mennä rentoutumaan jos visa ja pelit käyvät liian rankoiksi. 

Tapahtumassa saa juoda alkoholia, mutta toivoisimme että kuitenkin vain nautiskelumielessä. Pukukoodi on omasta mielestäsi mukavat vaatteet. 

Saunavuorot: 

19-20 Uimapuvullinen sekavuoro
20-21 Miehet
21-22 Naiset
22-23 Vapaa sekavuoro

Ei lasipulloja saunaan! Omat pullot ja pyyhkeet mukaan. 

Tapahtuma on mainio mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja viettää aikaa mukavassa ja rennossa ilmapiirissä. Tervetuloa nauttimaan opettajien seurasta ja hyvästä fiiliksestä Meet&Greet Opettajat Edition -tapahtumaan!

Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita, ja tapahtumaan osallistumalla hyväksyt nämä.

 

Jos tulee kysyttävää, ota yhteyttä:

kopo@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Gofore
TEK
Exove
Insta
Sofia Digital
Nitor
Vincit
Loimu
Knowit
Nokia
Kolmiobileet
Netum
Digia
Futurice
Eficode
Solita
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste