AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luuppikyykkä 2023
PaikkaHakametsän jäähalli, Keltinkatu 2, 33530 Tampere
Aikato, 16.02.2023 klo 16:00

Jo vuodesta X järjestetty Luuppikyykkä-turnaus on jälleen täällä! Luuppi kaipaa kyykän mestareita myös vuodelle 2023. Pääset osoittamaan kyykkätaitosi torstaina 16.2. Hakemetsän jäähallilla ja pöllyyttämään toivon mukaan kyykkiä olan takaa. 

Kisat alkavat kello 16:00, mutta ole paikalla viimeistään 15:45, jotta pelit oikeasti ehditään aloittamaan ajoissa. Turnaus jaetaan kolmeen tai neljään alkulohkoon ilmoittautuneiden joukkueiden määrästä riippuen (max 16 joukkuetta). Alkulohkojen jälkeen pelataan semifinaali, jonka jälkeen finaali ja pronssipeli. Vaikkei pelaaminen innostaisikaan, kannattaa paikalle tulla kannustamaan suosikkijoukkueitaan!

Ilmoittautuminen alkaa 6.2. klo 12 tästä linkistä ja päättyy 12.2. klo 23:59. Joukkueessa tulee olla neljä pelaajaa, muunlaisesta joukkuekoosta kannattaa ottaa yhteyttä päätuomariin (kyykka@luuppi.fi). Kyykkävastaavat pyrkivät tekemään joukkueista ennakkoanalyysin LuuppiSanomiin!

LuuppiKyykän voittajajoukkueelle ei ole luvassa pelkästään mainetta ja kunniaa, vaan myös mahtava palkinto! Kolme parasta joukkuetta palkitaan.

Jos kyykän säännöt ovat unohtuneet, niin ne voi kerrata tästä linkistä.


Tapahtumassa noudatetaan Luupin yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät täältä.

Jos tulee kysyttävää, ota yhteyttä tapahtuman pääjärjestäjiin:

Oskari Kansanen ja Mikko Rajakorpi
kyykka@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
TEK
Kolmiobileet
Gofore
Futurice
Exove
Vincit
Digia
Nitor
Netum
Nokia
Eficode
Knowit
Loimu
Solita
Sofia Digital
Insta
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste