AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Hämeenkadun Appro
PaikkaTampere
Aikato, 13.10.2022 klo 17:00
Ilmoittautuminen jäsenilleke, 14.09.2022 klo 14:00 - ke, 14.09.2022 klo 15:00, 24€

Suomen suurin ja kaunein opiskelijatapahtuma Hämeenkadun Appro on järjestetty jo vuodesta 1982. Tapahtuma kerää vuosittain Tampereelle yli 12 000 korkeakouluopiskelijaa ympäri Suomea. Tapahtuma koostuu Keskustorin tapahtuma-alueesta, approkierroksesta sekä jatkoista. Hämeenkadun Approssa on tarkoitus kiertää ennalta määrättyjä baareja, ravintoloita ja muita suorituspaikkoja Tampereen keskustan alueella ja kerätä suoritusmerkintöjä appropassiin. Kerättyään vaaditun määrän suoritusmerkintöjä, osallistuja ansaitsee määrää vastaavan tutkinnon. Lisätietoa: appro.fi

Luuppi on saanut myyntiin tämän vuoden Happroille 200 lippua. Lipun hinta on 24€. Lippu ostetaan ilmoittautumalla tähän tapahtumaan keskiviikkona 14.9. klo 14.00 alkaen.

Luethan seuraavat tärkeät ohjeet ilmoittautumista koskien:

Lippujen lähtö on alustavan tiedon mukaan kaikissa klo 17.00 (tämä saattaa vielä muuttua). Lipuista 150 jatkopaikkana on Messukeskus A-halli (JVG), 30 Ilona (Karri Koira) ja 20 Ranta & Poro (Pihlaja). Emme valitettavasti voi varmistaa, että pääset haluamaasi jatkopaikkaan; siksi ostaessasi lippua sinua pyydetään asettamaan jatkopaikat mieluisuusjärjestykseen. Jatkopaikat täytetään nopeusjärjestyksessä. Mikäli toiveesi on epäselvä, saat lipun Messukeskus-jatkoilla.

Koska tapahtuma on erittäin suosittu, Luupin nettisivut saattavat hidastua tai jopa kaatua kun ilmoittautuminen aukeaa. Toimithan näiden ohjeiden mukaan, jotta vältät tarpeettoman sivujen kuormituksen ja maksimoit todennäköisyytesi saada lipun:

  1. Varmista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Kun kello lyö 14.00.00, päivitä tämä sivu KERRAN.
  3. Odota, että "ilmoittaudu"-nappi ilmestyy sivun alaosaan.
  4. Paina "ilmoittaudu"-nappia KERRAN.
  5. Kun näet kyselyn haluamastasi jatkopaikasta, ilmoittautumisesi on tilapäisesti vahvistettu. Se säilyy Luupin tietokannoissa 30 minuuttia. Tässä vaiheessa ei siis ole enää kiirettä.

 

Liput noudetaan Luupin toimistolta Pii-Klubilta. Lippujen noutamisen ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Knowit
Eficode
Loimu
Futurice
Kolmiobileet
Nokia
Netum
TEK
Insta
Exove
Digia
Nitor
Sofia Digital
Gofore
Solita
Vincit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste