AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
Kuvagalleria
tapahtuma Digian (etä)excursio
PaikkaEtänä
Aika06.10.2021 klo 16:30 - 06.10.2021 klo 18:00
Ilmoittautuminen jäsenille22.09.2021 klo 14:00 - 29.09.2021 klo 16:30, Ilmainen

Tule mukaan Digian (etä)excursiolle 6.10.2021 klo 16.30-18.00!

Digialla pitkän uran tehnyt konkari Anssi Ylönen ja entinen Luuppi-aktiivi Jonna Paksunen avaavat työskentelyä alalla ja vastaavat haastaviinkin kysymyksiin.

Ilmoittautuessasi tapahtumaan saat postitse Digian virkistävän selviytymispakkauksen. Tällä exculla ei myöskään tarvitse istua vain kuuntelemassa vaan pääset vaikuttamaan keskustelun kulkuun laittamalla anonyymejä kysymyksiä ja reagoimalla esityksissä kerrottuihin asioihin ja muiden jättämiin kysymyksiin.

 

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

 

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 


Digian kotisivut | Avoimet työpaikat | Avoin hakemus

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Palvelutarjoamaamme kuuluu muun muassa digitaaliset palvelut, data ja analytiikka, palvelumuotoilu ja liiketoimintakonsultointi, integraatio ja API sekä liiketoimintajärjestelmät.

Tarjoamme opiskelijoille arvokasta työkokemusta, perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi ja paljon uutta oppia kokeneiden tiiminjäsenten opastamana. Työsuhteet voivat vaihdella osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin oman tilanteesi mukaan.


Luupin yritystiimi järjestää tapahtumat yhdessä yritysten kanssa. Tapahtuman yhteyshenkilö: Lauri Viitanen, lauri.viitanen@luuppi.fi.

Onko sinulla jokin aihe, teema tai teknologia mielessä mihin haluaisit päästä tutustumaan enemmän vierailijaluennon tai excursion merkeissä? Voit ehdottaa aiheita ja päästä vaikuttamaan lähettämällä viestiä osoitteeseen yritys@luuppi.fi tai weban palautelomakkeella!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
CGI
aTalent
Gofore
Loimu
Kolmiobileet
Exove
WayOut-jäsenetu
Visma
Futurice
Wakeone
TEK
Startuplifers
Insta
Reaktor
Rare
Pikadev
Solita
Cybercom
Pinja
Vincit
Netum
Innofactor
Etteplan
Remion
Digia
Moverest
Siili Solutions
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste