AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luuppikyykkä 2021
PaikkaHakametsän jäähalli, Keltinkatu 2, 33530 Tampere
Aikala, 13.02.2021 klo 11:00 - la, 13.02.2021 klo 16:00

Facebook event 

Jo vuodesta X järjestetty Luuppikyykkä-turnaus on jälleen täällä! Luuppi kaipaa kyykän mestareita myös vuodelle 2021. Pääset osoittamaan kyykkätaitosi lauantaina 13.2. Hakemetsän jäähallilla ja pöllyyttämään toivon mukaan kyykkiä olan takaa. 

Kisat alkavat kello 11:00, mutta ole paikalla viimeistään 10:45, jotta pelit oikeasti ehditään aloittamaan ajoissa. Turnaus jaetaan kolmeen tai neljään alkulohkoon ilmoittautuneiden joukkueiden määrästä riippuen (max 12 joukkuetta). Alkulohkojen jälkeen pelataan semifinaali, jonka jälkeen finaali ja pronssipeli. Vaikkei pelaaminen innostaisikaan, kannattaa paikalle tulla kannustamaan suosikkijoukkueitaan!

Ilmoittautuminen alkaa 1.2. 13:00 osoitteessa www.luuppi.fi/kyykka ja päättyy 11.2. 23:59  Joukkueessa tulee olla neljä pelaajaa, muunlaisesta joukkuekoosta kannattaa ottaa yhteyttä päätuomariin (kyykka@luuppi.fi) 

Tänä vuonna ei järjestetä jatkosaunaa koronarajoituksien vuoksi. LuuppiKyykän voittajajoukkueelle ei ole luvassa pelkästään mainetta ja kunniaa, vaan myös mahtava palkinto!

Jos kyykän säännöt ovat unohtuneet, niin ne voi kerrata tästä linkistä

HUOM

Koronarajoituksien vuoksi tapahtumassa on tärkeää huolehtia turvaväleistä ja käsihygieniasta. Luuppi tarjoaa paikalla käsidesiä ja suosittelee vähintään Koronavilkun ja maskin käyttöä tapahtumassa. ÄLÄ tule kipeänä tapahtumaan tai jos sinulla on koronaan viittaavia oireita. Järjestävä taho tulee huomauttamaan mikäli laiminlyöntejä tapahtuu.

Tämän vuoksi turnaukseen ei ole suotuisaa saapua ylimääräisiä katsojia. Ainakin finaali pyritään striimaamaan Luupin Facebookissa, jotta muutkin pääsevät tunnelmaan mukaan. Striimistä pyritään tiedottamaan ajoissa ainakin Luupin Telegrammissa ja arvioitu aika finaalille on noin klo 15-16 aikoihin turnauspäivänä.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nitor
Kolmiobileet
Insta
Netum
Loimu
Futurice
Knowit
Vincit
Sofia Digital
TEK
Eficode
Solita
Digia
Gofore
Nokia
Exove
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste