AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Toimihenkilöhaku kaudelle 2021
PaikkaTeams
Aikape, 01.01.2021 klo 08:00 - su, 10.01.2021 klo 23:00

Haluatko olla mukana vaikuttamassa Luupin toimintaan?

Toimihenkilöhaku aukeaa 1.1.2021 klo 8:00 ja kestää 10.1. klo 23 asti. Toimihenkilöt nimitetään hallituksen kokouksessa maanantaina 11.1.2021. Kokous alkaa klo 16.00. 

 

Voit käydä tarkastelemassa viime vuotista LuuppiSanomiin tehtyä esittelyä toimihenkilöiden tehtävien sisällöstä tästä. Valitettavasti emme hae alkuvuonna tapahtumajaostoon toimijoita vallitsevan epidemian takia, mutta tapahtuma toimihenkilöksi voit hakea. Tarkastelemme tarvetta vuoden edetessä ja rekrytoimme siitä. Olkaa siis silmät ja korvat tarkkana, jos tapahtumajaostossa toimiminen kiinnostaa. Myös monien pestien luonteet ovat muuttuneet jonkin verran etäjärjestelyistä johtuen. 

 

Alla löytyy lisätietoja hausta: 

 

Mitä minulta vaaditaan?

Toimareilta toivotaan erityisesti aktiivista otetta ja halua olla toteuttamassa Luupin toimintaa. Tulet tekemään vastuualueellesi kuuluvia toimia sekä osallistumaan kokouksiin ja tarvittaessa toimiston päivystyksiin, jos yliopistolle pääsy sallitaan tänä vuonna. Aiempaa kokemusta ainejärjestötoiminnasta ei vaadita, mutta sinun tulee olla Luupin jäsen.

 

Mihin pestiin tai tehtävään voin hakea?

Voit katsoa millaisia pestejä viime vuonna on ollut osoitteesta www.luuppi.fi/yhdistys/hallitus. Myös aiemmin mainitusta Luuppisanomajutusta pystyy katsomaan hieman osviittaa siitä, millaisia pestejä on tarjolla. Jos kaipaat lisätietoa tietystä pestistä, kannattaa kysyä lisää kyseistä hommaa viime vuonna tehneeltä, heidän sähköpostialiaksensa toimivat vielä hetken aikaa. Voit myös laittaa viestin osoitteeseen hallitus@luuppi.fi.

 

Mitä saan?

Pääset mukaan vaikuttamaan Luupin toimintaan, minkä lisäksi saat arvokasta kokemusta luottamustehtävässä toimimisesta. Samalla saat hienon mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Perinteisesti edut ovat samat sekä hallituksen jäsenille että toimihenkilöille.

 

Siistiä, miten haen?

Lähetä sähköpostitse hakemus osoitteeseen hallitus@luuppi.fi sunnuntaihin 10.1. klo 23:00 mennessä. Kerro hakemuksessa kuka olet, monettako vuotta opiskelet, onko sinulla muita aikaa vieviä vastuita, sekä mihin tehtävään/tehtäviin haet ja kerro ihmeessä, jos sinulla on jo kokemusta, jota voisit hyödyntää tehtävässä. 

 

Miten tiedän valittiinko minut tehtävään?

Saavu hallituksen kokoukseen 11.1.2021 klo 16:00 alkaen. Tavataan Teamissä. Kokouksessa hallitus nimittää toimihenkilöt tehtäviin. Kokouksessa läsnäolo on suotavaa, sillä hakijoille saatetaan esittää kysymyksiä. Kaikille valituille ilmoitetaan myös sähköpostitse.

 

Hae ehdottomasti mukaan kehittämään itseäsi ja tekemään Luupista vielä parempi! 

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Loimu
Eficode
Digia
TEK
Insta
Knowit
Solita
Gofore
Futurice
Vincit
Netum
Nokia
Exove
Kolmiobileet
Sofia Digital
Nitor
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste